NEW: PRIMADONNA DEAUVILLEDe PrimaDonna-bestseller Deauville in een luxueuze uitvoering met glansbroderie in drie zomerse pasteltinten..Klik HierLINGERIE & BADMODE SPECIAALZAAKRosa Underwear m/v in Nieuwkoop is de lingerie- en badmodespeciaalzaak van het Groene Hart met de grootste keuze in merken en maten van zowel lingerie, badmode als homewear.MEER INFONIEUWE COLLECTIEKom regelmatig terug om te kijken welke nieuwe collecties we in de winkel hebbenMEER INFOVRIENDELIJKE SERVICEOnze klanten kunnen rekenen op een vriendelijke service met een profashioneel advies.
Wilt u iets bestellen wat u op onze website gezien heeft? Neem dan contact op met ons.MEER INFO
PROFASHIONEEL ADVIESWij adviseren u graag persoonlijk en zien u graag in onze winkel in Nieuwkoop.MEER INFO
Previous
Next

Dé lingerie en badmode speciaalzaak van het Groene Hart, met de grootste collectie!

Kopen tijdens de lockdown….

Update:
Sinds 16 maart mogen we weer een stukje meer open, meer klanten tegelijk toelaten, maar dan wel alleen op afspraak!
Heeft u iets nodig, of heeft u iets moois gezien, of wilt u iets cadeau geven?
Bel ons voor het maken van een afspraak (0172-572493) of e-mail ons (info@rosa-underwear
.nl)
of
 stuur ons een FB bericht en we helpen u graag….
We zien u binnenkort graag weer in de winkel!
Uiteraard kunt u ook nog steeds iets bestellen en ophalen.


Lingerie

Lingerie is je tweede huid, het is intiem en persoonlijk. Het betekent verwennerij, luxe, passie, spanning, kortom “een goed gevoel”. Lingerie wordt gedragen als een bewuste keuze, afhankelijk van gelegenheid of gevoel. Klanten willen dit terug vinden in een afwisselende, ruime collectie die aangeboden wordt met aandacht voor de individuele wensen. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie lingerie in de winkel, met een grote range van maten.


MEER INFO


Badmode

Gedurende het hele jaar hebben wij badmode in de collectie van verschillende merken.
Naast bikini, tankini of badpak hebben wij van de verschillende merken ook een uitgebeide collectie accessoires, zoals jurkjes, kaftan’s, pareo’s of bv een leuke tas.
Tijdens het badmode-inkoopseizoen gebruiken wij de verschillende inkoopbeurzen om goed rond te kijken wat de trends en de kleuren zijn, om de klant op die manier compleet gekleed de winkel uit te kunnen laten gaan.


MEER INFO


Homewear

Naast een zeer uitgebeide collectie aan lingerie en badmode hebben wij ook altijd een collectie homewear in de winkel. Verschillende merken leveren leuke (nacht)jurkjes, nachthemd, huispakken, pyjama’s, shortama’s, maar ook warme  (bed)sokken en badjassen. Homewear bestaat in de lente en zomer uit jurkjes en tops met korte mouwen of spaghetti bandjes in luchtige stoffen. In de winter bestaat de collectie juist uit warme stoffen en styles met lange mouwen om de kou te trotseren. 


MEER INFO

Beautiful begins underneath!

Vertrouwen op een goed gevoel!

Rosa Underwear m/v in Nieuwkoop is de lingerie-  en badmodespeciaalzaak van het Groene Hart met een ruime keus in merken en maten van zowel lingerie, badmode als homewear.

Ons uitgangspunt is een vriendelijke service met een profashioneel advies. Wilt u iets bestellen wat u op onze website gezien heeft? Neem dan contact op met ons.


MEER INFO

Vertrouwen op een goed gevoel!

Rosa Underwear m/v in Nieuwkoop is de lingerie-  en badmodespeciaalzaak van het Groene Hart met een ruime keus in merken en maten van zowel lingerie, badmode als homewear. Ons uitgangspunt is een vriendelijke service met een profashioneel advies. Wilt u iets bestellen wat u op onze website gezien heeft? Neem dan contact op met ons.

LAATSTE NIEUWS


MEER NIEUWS

Voor Profashioneel advies!
LINGERIEBADMODE
Uw welzijn staat voor ons centraal!

Tot snel in onze winkel in Nieuwkoop.

Op onze website vind u een ruim overzicht van de collecties lingerie, badmode en homewear die wij in de winkel voeren. Over het algemeen, zeker voor lingerie, bestaat een lingerieserie meestal uit verschillende modellen beha’s en broekjes en vaak ook in verschillende kleuren, die we niet allemaal op de website kunnen plaatsen, vandaar dat we u graag uitnodigen voor een bezoek aan onze winkel.

MEER INFO


Webshop bestelling is mogelijk

Heeft u iets moois gezien op de website en geen tijd om naar de winkel te komen, dan kunt u nu ook de collectie van Marie Jo of PrimaDonna via onze website online bestellen!  
Bent u niet zeker van uw maat of welk model, dan adviseren we u toch om eerst een bezoek aan onze winkel te brengen. 
Soms is iets online niet meer te bestellen, maar hebben we dit nog wel in de winkel, het is dus zeker de moeite om even bij ons langs te komen!


MEER INFO


Play


Play


Play

Previous
Next