ROSA STRANDTAS

Rosa Strandtasje Actie!

Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd 2023 met het Rosa strandtasje!
 
* 1e prijs; een cadeaubon twv. € 100,- voor Elly. De foto is gemaakt in Paraty, Brazilië.
* 2e prijs; een cadeaubon twv. € 75,- voor Anita. De foto is genomen in Kroatië.
* 3e prijs; een cadeaubon twv. € 50,- voor Ellethere. De foto is gemaakt op Lanzarote.
 
Het was weer geen makkelijke keuze, want er zijn tal van prachtige foto’s naar ons opgestuurd vanaf hele mooie plekken. Deze foto’s kunnen jullie hieronder zien op deze webpagina.
 
Als extra willen we nog 2 prijzen geven:
* Creativiteitsprijs; een cadeaubon twv. € 25,- voor (team) Marijke. Deze foto van de “Lifesavers” is genomen in Mullaloo Beach, Australië.
* Meeste inzendingenprijs; een cadeaubon twv. € 25,- voor Johanna. Te gekke en mooie foto’s uit oa. Polen en Zuid-Afrika.
 
Iedereen bedankt voor het inzenden van de prachtige foto’s!
Volgend jaar (2024) gaan we gewoon weer door met de fotowedstrijd en misschien wint jou foto dan wel op oudejaarsdag 2024.

Rosa Strandtasje Actie!

Bij aankoop van badmode krijg je al jaren bij ons een Rosa Strandtasje cadeau. Elk jaar hebben wij een nieuw design/kleur. Voor veel vrouwen is dit inmiddels al een collectors-item geworden en kijken ze al gretig uit naar de nieuwe kleur.

Al jaren sturen klanten ons leuke, verrassende, grappige foto’s van hun Rosa Strandtasje op vakantie op. Die foto’s zie je af en toe op onze social media langskomen. Zo zien we dat onze tasjes al een paar keer de wereld rond zijn geweest en er is er zelfs al ééntje op TV gespot!

Stuur ons een leuke foto van jou Rosa Strandtasje op vakantie, je mag er zelf bij op, maar dit hoeft niet. We zullen de foto’s op onze website en op social media plaatsen. De leukste foto’s zullen we belonen met één keer een cadeaubon van € 100,- en daarnaast nog een tweede en derde prijs met een cadeaubon van € 75,- en € 50,-. Creativiteit wordt beloond!!

Stuur de foto op naar info@rosa-underwear.nl en vergeet niet te melden waar de foto is gemaakt en of we je naam erbij mogen vermelden. Oudejaarsdag 2023 zullen wij de prijswinnaars bekend maken. Je kunt dus het gehele jaar, tijdens verschillende gelegenheden, foto’s toesturen (meerdere keren mee doen mag).

Kijk hieronder voor eerder ingezonden foto's van Rosa strandtasjes ergens op locatie!

Maak een leuke foto, plaats op social media en tag #rosaunderwear en stuur de foto op naar info@rosa-underwear.nl