Sunflair

SUNFLAIR® bringt Farbe in den Sommer. COLOR UP YOUR LIFE!

Vrouwen houden van SUNFLAIR® Beach Fashion 2021! Goede pasvorm. Ongelooflijke kwaliteit. Draagbare mode. Alles wat vrouwen zouden willen van hun badkleding.  De materialen zijn perfect geschikt voor alle zwemsters en zwemmers. Past zich aan zoals een tweede huid, is bovendien onderhoudsvriendelijk en met ultrazacht draagcomfort.

Nieuwe collectie van Sunflair is inmiddels in huis, op deze pagina een deel te zien, in de winkel nog veeeeel meer!!!

SUNFLAIR® bringt Farbe in den Sommer. COLOR UP YOUR LIFE!

Sunflair badpakken.

Een beetje onderhoud bezorgt je lang plezier!

Onmiddellijk uitspoelen in zuiver water na elke draagbeurt. Niet uitwringen of strijken, niet opgerold of in de zon laten liggen! Na elke dag in de zon met een fijnwasmiddel wassen op 30°C! Alleen met de hand wassen!

 
 

Sunflair badmode

Materialen

De materialen van Sunflair  zijn perfect geschikt voor alle zwemsters en zwemmers. Past zich aan zoals een tweede huid, is bovendien onderhoudsvriendelijk en met ultrazacht draagcomfort.

Everything women could want from their swimwear.

Sunflair modieuze badmode

De perfecte badmode voor iedere vrouw. Met deze claim zijn we al jaren een van de toonaangevende fabrikanten van badkleding in heel Europa. En ver daarbuiten. De leidende positie die we internationaal innemen met onze producten is voor ons een grote vreugde. Maar bovenal is het een verplichting: mode, pasvorm, innovatie, kwaliteit en prijs.