ROSA STRANDTAS

Rosa Strandtasje Actie!

Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd 2022 met het Rosa strandtasje!

* 1e prijs; een cadeaubon twv. € 100,- voor Mariek. De foto is gemaakt op Bonaire.
* 2e prijs; een cadeaubon twv. € 75,- voor Anneke. De foto is genomen in Turkije.
* 3e prijs; een cadeaubon twv. € 50,- voor Denise. De foto is gemaakt op Curaçao.

Het was geen makkelijke keuze, want er zijn tal van prachtige foto’s naar ons opgestuurd. Jullie kunnen ze allemaal op onze website terug zien op deze pagina.
Volgend jaar (2023) gaan we gewoon weer door met de fotowedstrijd en misschien wint jou foto dan wel op oudejaarsdag 2023.

Als extra willen we nog 2 prijzen geven:
* Challenge prijs; een cadeaubon twv. € 50,- voor Judith. De foto is genomen in Noorwegen tijdens de Noordkaap Challenge waarbij geld opgehaald werd voor “het vergeten kind”.
* Troostprijs; een cadeaubon twv. € 25,- voor Miranda. Haar hondje had een pootje gebroken, maar kan in de Rosa strandtas wel overal mee naar toe.

Iedereen bedankt voor het inzenden van de prachtige foto’s en doe in 2023 gewoon weer mee!

Rosa Strandtasje Actie!

Bij aankoop van badmode krijg je al jaren bij ons een Rosa Strandtasje cadeau. Elk jaar hebben wij een nieuw design/kleur. Voor veel vrouwen is dit inmiddels al een collectors-item geworden en kijken ze al gretig uit naar de nieuwe kleur.

Al jaren sturen klanten ons leuke, verrassende, grappige foto’s van hun Rosa Strandtasje op vakantie op. Die foto’s zie je af en toe op onze social media langskomen. Zo zien we dat onze tasjes al een paar keer de wereld rond zijn geweest en er is er zelfs al ééntje op TV gespot!

Stuur ons een leuke foto van jou Rosa Strandtasje op vakantie, je mag er zelf bij op, maar dit hoeft niet. We zullen de foto’s op onze website en op social media plaatsen. De leukste foto’s zullen we belonen met één keer een cadeaubon van € 100,- en daarnaast nog een tweede en derde prijs met een cadeaubon van € 75,- en € 50,-. Creativiteit wordt beloond!!

Stuur de foto op naar info@rosa-underwear.nl en vergeet niet te melden waar de foto is gemaakt en of we je naam erbij mogen vermelden. Oudejaarsdag 2022 zullen wij de prijswinnaars bekend maken. Je kunt dus het gehele jaar, tijdens verschillende gelegenheden, foto’s toesturen (meerdere keren mee doen mag).

Kijk hieronder voor eerder ingezonden foto's van Rosa strandtasjes ergens op locatie!

Maak een leuke foto, plaats op social media en tag #rosaunderwear en stuur de foto op naar info@rosa-underwear.nl