Geïnspireerd door avontuur en vrijheid: de collectie van Marie Jo geeft je energie

Marie Jo gaat het zomerseizoen in met een stevige dosis positiviteit. De gloednieuwe collectie blinkt uit door catchy kleuren, rijke broderie, verfijnde details, transparante stoffen en een verrassende knipoog naar het korset. Voor die trendy mix liet ons designteam zich inspireren door energiegevers zoals avontuur, vrijheid en zon. En dat voel je: met een even stijlvolle als comfortabele bh en matching slip stap jij zelfverzekerd ​ de zomer in.

In de 2023-collectie zetten we de kracht van een matching lingerieset in de verf. Dat doen we met een ruim aanbod aan bh’s én slips in uiteenlopende styles. Want matching lingerie die past bij jouw stijl en look en comfortabel zit, geeft je een gevoel van empowerment. Dat is wat ze bij Marie Jo ‘My invisible force’ noemen. Stel je voor: je wordt verrast door een plotse regenbui en staart naar de doorweekte reflectie van jezelf in het raam. In je matching set blijf je stralen.

Straal in een matching lingerieset van catchy kleuren en verfijnde broderie

Low MJ LEDA CATALOG 0102529 GLP Webonly

Bloemenbroderie, glanzende contouren

De Marie Jo Leda in Glossy Pink is een hele chique beha in een prachtige zomerse kleur. 
Bij de voorgevormde balconette beha zien we een ton-sûr-ton broderie in een glansgaren wat de broderie net iets lichter laat lijken dan de rest. De broderie is in een bladerenmotief waarbij de bladeren wel hartjes lijken. De omranding van de broderie is uitgevoerd in een roségouden lurexdraad, wat het hele ontwerpeen chique finesse geeft.

Jane in Pastel Lavender een bestseller

De lieveling van Team Rosa en heel veel andere vrouwen is er weer in een prachtige zomerse super hippe tint: Marie Jo Jane in Pastel Lavender.
De kleur lila zien we al 2 zomers in de bovenmode verschijnen, maar deze zomer kom je er echt niet omheen. Soms heel gaaf gecombineerd met geel en/of groen. Je moet maar durven.

Marie Jo geeft je energie!

De beha met het bloemetjesbandje!

Wie kent nog niet de “Marie Jo Avero”?! De beha met het bloemetjesbandje en al bijna 25 jaar in de collectie en nog steeds hip, vrouwelijk, sexy en helemaal van deze tijd! 
Daar is hij dan weer, de Marie Jo Avero in de nieuwe seizoenskleur. Deze keer is het een hele zomerse vrolijke kleur waar je (wij zeker) blij van wordt: Pink Parfait.
Beetje peach, beetje zalm, maar wel krachtig, Heerlijk!

Hieronder nog een paar impressie foto's van de prachtige Marie Jo collectie

Low MJ VITA CATALOG 0102696LLR 0502690LLR Logo

Vita: "La vie en rose".. een powertint.

WOW!! In de Marie Jo Vita wil je wel gevonden worden :). Wat een tof ontwerp,  zacht Rose tule met broderie in neon koraal, roze, blauw en een lurex-draad in rosé goud. Verzin het maar….
Aangezien we niet konden kiezen, hebben we simpelweg alle modellen beha’s en slip’s ingekocht!
Kom snel kijken naar de prachtige Vita!

Electric Blue om van te smullen.

Electric Blue, of “Maximablauw” zoals wj het vaak noemen, blijft toch echt een prachtige kleur die veel vrouwen mooi staat op de huid.
Wij hebben de Marie Jo Nellie in Electric Blue ingekocht in een gladde hartvormige, maar ook in een half voorgevormde cup, waarbij de hele cup overtrokken is door broderie. Leuk te weten dat het ontwerp voor de broderie, die die uit verschillende maten ringetjes bestaat, gebaseerd is op de bubbels die opstijgen uit een champagnefles. Je verzit het maar weer en je krijgt een heel fraai resultaat!

Low MJ NELLIE CATALOG 0102675BEL 0502671BEL

Romantiek hartverwarmende afwerking

Een heel lief bloemetje op een ivoor kleurige ondergrond, maar dan wel heel speciaal is deze Marie Jo Chen in Pearled Ivory!
Bij de voorgevormde beha is he bloemetje geprint op een gladde stof, maar aan de binnenkant van de cup-rand is een klein strookje broderie, waarbij het bloemetje op tule is geborduurd en later is er kleur op de bloemen geprint. Dit zien we ook op de boven cups van de volle cup beha, de prachtige longline beha en de broekjes.
Echt een Invisible Force!