Elomi

Elomi werd in 2008 gelanceerd als een dapper nieuw concept van lingerie, en tot op de dag van vandaag hebben we de grenzen verlegd om een ​​pionier te worden voor de vollere figuurgemeenschap. Met onze jarenlange expertise streven we er consequent naar om te innoveren en onze dragers trendgedreven looks te geven in fantastische pasvormen die u kunt vertrouwen, tot en met cup K.

Elomi: "Soms, om grenzeloos te leven, moet je gewoon leven"

Elomi: boeiende prints, luxe kant en dagelijkse benodigdheden

Charley Stretch Plunge Bra Ballet Pink

Word verliefd op de Charley Plunge Bra in een onweerstaanbare Ballet Pink-kleur met borduursel geïnspireerd op de weide. De beugelbeha heeft driedelige cups en een zijframe voor voorwaartse vorm, terwijl een lage halslijn zorgt voor een diepe duik zonder push-up in de maten D – JJ

Cate Soft Cup Bra White

Straal het volste vertrouwen uit in de Cate Soft Cup Bra in een frisse witte kleurstelling, met doorschijnend borduurwerk, zachte satijnen cups en een kruisend boogontwerp voor een verfijnde look. De kenmerkende stijl heeft een brede elastische onderband en flexibele zijbaleinen voor verankering en ondersteuning, terwijl een driedelige cup een perfecte voorwaartse vormgeving, opheffing en scheiding biedt in cupmaat B – G.

Elomi: oneindige mogelijkheden om uw unieke stijl uit te drukken en de trends van het moment te omarmen.

Morgan Stretch Banded Bra Ebony

De bestverkochte Morgan-collectie draait helemaal om alledaags comfort en stijl, de Banded Bra in Ebony toont zijn kenmerkende print en prachtige stretchkant. Driedelige cups plus zijframe bieden ultieme ondersteuning en vorm in de maten DD – K.