PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist neemt je mee op een zonnige road trip doorheen Californië. Rollerskaten in Venice Beach, shoppen op Rodeo Drive en sightseeing in Beverly Hills, om de dag af te sluiten met een cocktail en zicht op de oceaan. Een collectie boordevol coole retroprints, zonnige kleuren en zorgeloze West-Coast vibes. 

PrimaDonna Twist: road trip door Californië

Newington - sporty-chiclook

Met de PrimaDonna Twist Newington in de kleur natuur heb je een prachtige gladde voorgevormde beha voor onder je lichte kleding. Hij heeft geen naden over de cup, is in een neutrale ( natuur ) tint en daarmee heel praktisch onder je kleding.
De stof heeft zelf nog een ton-sur-ton print in een fantasie streepjes design en enkele streepjes zijn voorzien van een licht gouden glans.

Epirus: stylish met 70's juwelenmotief.

De PrimaDonna Twist Epirus in de kleur zwart heeft bij ons in de collectie een vaste plaats verovert, maar we zijn elk seizoen wel weer erg nieuwsgierig of hij ook weer in een andere kleur gemaakt gaat worden. Voor dit seizoen is dat de kleur “Miami Mint”, een hele krachtige mint tint die, zeker van een zomerbruine huid, ervan af knalt.
Vlot, vrolijk, jong, zomers, die wil je hebben!

Prima Donna’s Twist met pit!

PrimaDonna Twist Lumino laat je stralen

De PrimaDonna Twist Lumino met het kleine Eiffeltorentje als sieraad tussen de cups zien we alweer een aantal seizoenen. Dat betekent dat hij geliefd is bij veel vrouwen die hem dan ook graag weer in een nieuw kleurtje zien. Voor dit seizoen is dat de kleur “Pale Blue”. Lichtblauw staat zowel op een blanke als een donkere huid mooi, maar is op een lichte huid nagenoeg onzichtbaar onder wit, wat deze mooie beha dus uitermate geschikt maakt voor het zomerseizoen. 

PrimaDonna Twist Goletha- Eyecatcher

Stel je voor je hebt al een frisse zomerse gloed op je huid, dan knalt de PrimaDonna Twist Golera in Vintage Summer er lekker vanaf! Frisse pasteltinten in een echte retroprint met een strookje van lila kant op de bovencup. 
PrimaDonna Twist Goleta is geïnspireerd op de mode van de jaren zeventig, met een coole vintage print als absolute eyecatcher.

Low PDTW GOLETA CATALOG 0242252 VSU 0542250 VSU SS23 02 Logo

Morro Bay: party lingerie die stylish is

Wat een fantastische serie is de PrimaDonna Twist Morro Bay in Mermaid Blue. We zien kant in een groot bloemen- en bladeren motief  in de kleuren heldere groen en blauw. De kleuren op het kant zijn geprint, waardoor je de mooie overgang van lichter naar donkere tinten krijgt, bovendien is het printen van kleur op kant veel milieu vriendelijker dan het compleet inkleuren van de enkele draden. 
Te gek is de half-voorgevormde diep decolette beha in een longline look; een absolute eyecatcher. 

Hieronder nog een paar impressie foto's van de prachtige PrimaDonna Twist collectie

Efforia in Winter Blossom

Van de PrimaDonna Twist Efforia in Winter Blossom moet je gewoon blij worden, zo sprankelend zijn de kleuren en de combinatie van een slagen- met een bloemenprint is echt fantastisch. De slangenprint bij de kleur “Winter Blossom” (we hebben de Efforia)al in twee andere kleuren gehad) is pink in verschillende kleurschakeringen met zwart erover en de bloemen stralen dan in oranje, geel, pink en lila,

Stoere tattoolook met chique kant

Een bloemenprint geeft al snel de indruk van zoet en lief, maar de bloemenprint van de PrimaDonna Twist Matama past totaal niet in deze beschrijving! Stoer, is echt een betere beschrijving, zeker voor het longline model. Het setje heeft een lichte huidskleur als ondergrond en daarop is dan een print van bloemen, in donkerblauw, in tattoo-style; de cup randen zijn afgewerkt met een grafisch kant, ook in donkerblauw.

Glamoureuze lingerie voor de feesten

De PrimaDonna Twist Chryso is nou echt een basis beha, dus glad en uni kleur, met dan wel een extraatje voor de “looks”. Het setje is mooi donderblauw van een gladde stof en door de stof heen is een smal bronskleurige draad geweven in een ruitjespatroon en ook over de schouderbandjes is de brons garen gebruikt.
Wij hebben gekozen voor het hartvormige en het balconette model, waarbij de balconette nog een extra functie heeft, namelijk dat je de schouderbandjes zowel recht als overkruis kan dragen.