BADMODE

Grootste badmode collectie van het Groene Hart

Eigenlijk hebben we het hele jaar badcollectie in de winkel, want gaan we niet het hele jaar of op vakantie, of cruisen, of lekker zwemmen? Voor elke gelegenheid hebben wij een leuke badcollectie. Uiteraard komt de meeste nieuwe collectie in het begin van het jaar binnen en ook voor het komende seizoen hebben wij weer veel moois ingekocht. 
Bikini’s, badpakken, tankini’s ook maar ook leuke bijpassende pareo’s, jurkjes, tuniekjes en slippers. Traditie, koop een mooie badmode uit onze collectie en krijg er een mooie beachtas bij (collectors item!).

We hebben badmode van verschillende merken, neem een kijk op de pagina’s op deze website, maar in de winkel hebben we nog veel meer!

Beachwear; alles mag, als het maar safe is!

Bij de eerste zonnestraaltjes willen klanten al even binnen komen kijken in de winkel en willen vooral graag horen wat de nieuwste kleuren zijn voor de zomer en eventuele andere trends. Uiteraard adviseren wij u dan ook graag. 

De uitdaging voor onze klanten in de winkel ligt er uiteraard in om de badmode compleet te maken met wat leuke accessoires, zoals pareo’s, jurkjes, tuniekjes, slippers, of een leuke tas. Sommige merken produceren zelf leuke bijpassende accessoires, maar er zijn ook leveranciers die zich gespecialiseerd hebben in leuke badaccessoires. Vooral tijdens het badmode-inkoopseizoen gebruiken wij de verschillende inkoopbeurzen om goed rond te kijken wat de trends, de kleuren zijn en wat er zoal bij te krijgen is, om de klant op die manier compleet gekleed de winkel uit te kunnen laten gaan.

Wij genieten van fleurige beachmode collecties

Gekleed is het keyword hier. Net als bij lingerie is het zeer belangrijk dat badmode niet alleen past, maar ook goed zit. Maar bij beachwear komt de safety factor er ook nog een keer bij kijken, want iedereen kan tenslotte zien wat je draagt en hoe het zit. Vrouwen kunnen nogal onzeker zijn over hun lichaam en willen ook in een bikini zelfverzekerd kunnen lopen. Dat betekent dat alles in ieder geval daar zit waar het hoort en dat bv. ook bij een sprong in het diepe water of tijdens het beach-ballen alles goed blijft zitten, zonder dat je het telkens weer moet controleren. Juist ook daarom zijn accessoires een belangrijk deel van de koop. Niet alleen staat het leuk en maakt het in sommige gevallen badmode zelfs tot uitgaanskostuum, maar in een compleet geheel voelt een klant zich vaak meer safe.

Hey Summer, I am waiting for you!

De David collectie is gewijd aan elegante, vrouwelijke vrouwen. Het ontwerp en de pasvorm komen samen in het eindproduct: modellen ontworpen om warme emoties en fantasieën te suggereren. Tegelijk klassiek en trendy, met juwelen en strass decoraties. Deze zorgen ervoor dat elk badpak en elke bikini van David uniek zijn.

Iconique is hét Italiaans merk bij uitstek voor cover-ups en kaftans voor zonnige dagen aan het strand, aan het water, op het beachresort, tijdens een cruise, …

Kant, borduurwerk, linnen en zijde zijn de kostbare materialen die gebruikt worden om de kaftans, blouses, rokken en andere cover-ups van deze lijn te produceren. 

De frisse en vrolijke kleuren, gracieuze lijnen en retro-chique stijlen van de Marie Jo Swimwear collectie laten elke vrouw haar eigenheid onderstrepen en accentueren de speelse en zomerse kant van het bestaan. De uitgesproken vrouwelijke designs, met een onmiskenbare seventies vibe, creëren een elegant silhouet en bieden een weergaloos comfort.

PrimaDonna Swim is al enkele jaren een waar begrip bij ladies met een vollere cup, en terecht! Het zijn swimwearsetjes en -accessoires die supercomfortabel zitten, je lichaam flatteren en heel fashionable zijn. Voor de nieuwste Swim-collectie neemt PrimaDonna je mee naar het elegante Marrakech van de jaren zeventig, met vrouwelijke silhouetten en haute-couture-details.

Vrouwen houden van Sumflair Beach Fashion. Goede pasvorm. Ongelooflijke kwaliteit. Draagbare mode. Alles wat vrouwen zouden willen van hun badkleding.  De materialen zijn perfect geschikt voor alle zwemsters en zwemmers. Past zich aan zoals een tweede huid, is bovendien onderhoudsvriendelijk en met ultrazacht draagcomfort.

De betaalbare strandkledingcollectie van Shiwi is geïnspireerd door al het goede van het leven. Elk seizoen, regen of zonneschijn, ons team van ontwerpers combineert al hun leuke ideeën om deze kleine stukjes zonneschijn voor u te creëren. Het resultaat? Een collectie met een levendige mix van kleuren, prints en silhouetten. Genieten van de zon!