LINGERIE

Lingerie styling speciaalzaak

Lingerie is je tweede huid, het is intiem en persoonlijk. Het betekent verwennerij, luxe, passie, spanning, kortom “een goed gevoel”. Lingerie wordt gedragen als een bewuste keuze, afhankelijk van gelegenheid of gevoel. Klanten willen dit terug vinden in een afwisselende, ruime collectie die aangeboden wordt met aandacht voor de individuele wensen.

Van de website naar de winkel...

Op onze website vind u een ruim overzicht van de collecties lingerie, badmode en homewear die wij in de winkel voeren. Over het algemeen, zeker voor lingerie, bestaat een lingerieserie meestal uit verschillende modellen beha’s en broekjes en vaak ook in verschillende kleuren, die we niet allemaal op de website kunnen plaatsen, vandaar dat we u graag uitnodigen voor een bezoek aan onze winkel.

Uitgebreid klantensysteem

Klanten die regelmatig bij ons komen en kopen weten inmiddels dat ze ook online kunnen bestellen door het sturen van een e-mail met daarin de beha die ze mooi vinden en dan kunnen wij met onze ervaring en de informatie van de klant in ons klantensysteem er voor zorgen dat toch een goede passende beha gekocht wordt.

Vertrouwen op een goed gevoel

Anita heeft een uitstekende reputatie als specialist in hoogwaardige lingerie en badmode. De merken ROSA FAIA, Anita since 1886, Anita maternity en Anita active spreken weliswaar heel verschillende doelgroepen aan, maar ze hebben één ding gemeen: uitstekende pasvorm, het grootste comfort en hoogwaardige kwaliteit.

Lisca

Lisca is een lingeriespecialist met 64 jaar ervaring.
Het aanbod bij Lisca is enorm veelzijdig en compleet. Het biedt voor elke vrouw en ieder moment wat wils

Marie Jo weet als geen ander wat lingerie op maat van je figuur én stijl voor vrouwen betekent. De modieuze, comfortabele designs van het Belgische lingeriemerk stralen elegantie uit en doet je zelfverzekerd voelen. Zo ben je helemaal klaar voor de uitdagingen van je (drukke) dag! Ook dit seizoen putten onze designers inspiratie uit kunst, architectuur, design… en vertalen ze de modetrends in een gedurfde en verrassende collectie.

Eigen individualiteit staat centraal. Doorslaggevend is de innerlijke behoefte aan moderne natuurlijkheid en harmonie – zowel qua materialen als wat betreft het kleurenpalet. Mey lingerie schenkt speciale aandacht aan hoogwaardige stoffen, die het perfecte comfort bieden. Bij de firma zijn ze ervan overtuigd dat duurzame producten bijdragen aan een betere toekomst. Meer duurzaamheid, minder fast fashion.

Mey Luxurious Web

De ultieme steun en elegantie voor vrouwelijke rondingen, daarvoor zijn de designs van PrimaDonna al meer dan anderhalve eeuw bekend. Die perfecte fit combineert het lingeriemerk met een verfijnd oog voor mode en trends. De najaarscollectie zet in op warme kleuren, chique materialen en vrouwelijke silhouetten

Het najaar is hét moment om lekker wild te doen met je lingerie, toch? De lingeriesetjes spelen in op verschillende moods en stijlen en vertalen ze naar trends als winter whites en warme aardetinten of verleidelijke styles met glitter en kant.