Mey

Eigen individualiteit staat centraal. Doorslaggevend is de innerlijke behoefte aan moderne natuurlijkheid en harmonie – zowel qua materialen als wat betreft het kleurenpalet. Mey lingerie schenkt speciale aandacht aan hoogwaardige stoffen, die het perfecte comfort bieden. Bij de firma zijn ze ervan overtuigd dat duurzame producten bijdragen aan een betere toekomst. Meer duurzaamheid, minder fast fashion.

Mey Bodywear..... Me, Myself and Mey!

LUXURIOUS SERIE

 

Luxe op de huid en het gevoel van pure sensualiteit. Hoogwaardig kant maakt van deze serie iets heel bijzonders. Net wat andere stoffen en bijzondere optische effecten geven een bijzonder verfijnde look.

JOAN SERIE

Ervaar hoe lucht en liefde op de huid moeten aanvoelen. De zachte, zijdeachtig glanzende stof van de serie Joan voelt aan als een tweede huid. De unieke afwerking en het luchtige materiaal geven een ongelooflijk en licht gevoel.

Mey: ondermode met een goed gevoel op de huid

Second me - Voelt als een tweede huid

Hoezeer we ook van ons kanten ondergoed houden, het is niet de beste keuze voor elke outfit. Onder strakke jurken of super skinny broeken kunnen het beste ‘invisible slips’ ofwel ‘seamless slips’ worden gedragen, ondergoed die niet aftekent en dus onzichtbaar blijft. Seamless Slips zijn te herkennen aan het ontbreken van storende naden. Onze Seamless Slips uit de serie Soft Second Me en Natural Second Me zijn ideaal voor iedereen die niet alleen wil genieten van een bijzonder zachte en aangename touch, maar die ook houdt van het gevoel van een vleugje niets op de huid. 

Hieronder nog een paar impressie foto's van de Mey collectie