OVER ONS

De lingerie en badmode speciaalzaak in het Groene Hart met de grootste collectie

Rosa is eigenlijk ontstaan uit de samenvoeging van mijn levenspartner Ronald en Sabine. De winkel is ontstaan uit een droom van een eigen zaak, passie voor lingerie en de zoektocht naar een nieuwe uitdaging na 20 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben. Ondertussen is ROSA ruim 14 jaar oud, werk ik er nog met heel veel plezier en heb ik nog heel veel plannen.

Wat een geweldig vak hebben wij toch!

We zijn met 4 meiden in de winkel.

Ons motto is “vertrouwen op een goed gevoel” en ons streven om iedereen blij te kunnen maken met onze service en advies en vol zelfvertrouwen en stralend de winkel te laten verlaten met een bijzondere leuke aankoop in de Rosa-tas.

Super Feminin

Waar ik zelf altijd erg van ga stralen is een setje in een krachtige kleur (blauw, pink, groen, zwart, paars, rood) met kant. Kant is voor mij een voorrecht van de vrouw. Super Feminin. Volgens mij heb ik niets in mijn “bra-la” waar niet ergens een klein kantje aan zit. In de winkel zijn er uiteraard ook beha’s waar geen kantje aan zit.
De gehele collectie is met veel zorg en aandacht uitgezocht en samengesteld. Wat ik echt niet mooi vind, koop ik niet in en daardoor kan ik altijd voor 100% achter mijn collectie staan!
Kom eens langs, we helpen heel graag met het vinden van de juiste beha, maar alleen voor een kopje koffie mag ook!

We zien u graag in onze winkel!

Op onze website vind u een ruim overzicht van de collecties lingerie, badmode en homewear die wij in de winkel voeren. Over het algemeen, zeker voor lingerie, bestaat een lingerieserie meestal uit verschillende modellen beha’s en broekjes en vaak ook in verschillende kleuren, die we niet allemaal op de website kunnen plaatsen, vandaar dat we u graag uitnodigen voor een bezoek aan onze winkel.

Om dezelfde reden voeren wij ook geen webstore, maar kunt u alleen bij ons in de winkel kopen. Het is onze ervaring dat helaas nog steeds veel vrouwen een verkeerde maat beha dragen, wat ook wel te begrijpen is. Een beha maat 75B valt niet in elk model hetzelfde en is zeker ook niet bij elk merk hetzelfde en daarnaast past niet elke beha bij elke type borst. Vandaar dat wij u graag voorzien van advies om zo de juiste beha de kopen die bij u past en goed zit.

Klanten die regelmatig bij ons komen en kopen weten inmiddels dat ze ook online kunnen bestellen door het sturen van een e-mail met daarin de beha die ze mooi vinden en dan kunnen wij met onze ervaring en de informatie van de klant in ons klantensysteem er voor zorgen dat toch een goede passende beha gekocht wordt.

Service en kwaliteit is voor ons erg belangrijk!

Onze backoffice medewerker....