Shiwi

Als Nederlanders hebben we niet zoveel zonneschijn als we zouden willen. Maar dat weerhoudt ons er niet van om de hele dag van de zon te genieten. We gaan er gewoon naar op zoek en als we het niet kunnen vinden, maken we het zelf. Zonneschijn is meer dan een weersvoorspelling. Het is een gemoedstoestand. Overal waar we gaan, zien we de zon. Zelfs als het regent. We zien de zon in al het plezier dat we hebben, en we staren er recht in. Dus kijk gewoon omhoog. En ga waar het plezier schijnt. Onze betaalbare strandkledingcollectie is dan ook geïnspireerd door al het goede van het leven. Elk seizoen, regen of zonneschijn, ons team van ontwerpers combineert al hun leuke ideeën om deze kleine stukjes zonneschijn voor u te creëren. Het resultaat? Een collectie met een levendige mix van kleuren, prints en silhouetten. Genieten van de zon!

Begin 2021 verwachten we de nieuwe Shiwi swim collectie in de winkel.

Shiwi, the sunshine brand

Brazil teddy

Dames pronken ermee – Geniet van luie vakantiedagen in flirterige stijl gemaakt voor de lol deze zomer! De top is geïnspireerd op de tropische vibes van Brazil Island en heeft esthetische strandbladeren. Het benadrukt de teddy-stijl, V-hals met een schattige knoop, brede schouderbanden en haaksluiting aan de achterkant.

Isla tropica Nora

Sprankelende golven, glad zand, een koel briesje en perfecte badkleding, wat heb je nog meer nodig dit zomerseizoen? De top heeft een levendige print, brede schouderbanden met een gekruiste rug en zelf-striksluiting en een stijlvolle pasvorm die je wilt.

Soak up the sun!

Shiwi Luxe leopard Nora

Voel je ongetemd en vrij op je vrolijke strandvibes! De top heeft wilde en woeste luxe luipaardprint, brede schouderbanden met gekruiste rug en verstelbare koordsluiting voor een gemakkelijke en slanke pasvorm!