SPORT

Het sportseizoen is weer begonnen; Dames zorg voor goede bescherming!

Hoe vaak zien we het niet: Sportende vrouwen waarbij de borsten in een regelmatig ritme op en neer gaan.  Soms, vooral bij zware borsten, op een dusdanige manier dat ik me verbaas dat de vrouw in kwestie het of zelf niet door heeft of zich niet realiseert dat er iets aan te doen is.

Behalve dat het er niet mooi uitziet, kan het niet prettig voelen, maar is het zeker niet goed voor de borsten. Een borst bevat geen spier (de borstspier zit eronder) dus kan je die ook niet trainen. Het enige wat helpt om de borsten tegen extreme bewegingen tijdens het sporten te beschermen, is een fatsoenlijke sportbeha te dragen.

Springen, rennen, stretchen en zweten … Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en – accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Stevige ondersteuning, ademend en extreem licht! De sportbeha air control Deltapad garandeert, dankzij de exclusief ontwikkelde en gepatenteerde schuimschalen “Deltapad”, optimale ondersteuning en een permanente luchtcirculatie voor een perfect huidklimaat (“Anita Sweat Management”). Door het mesh ontstaat een unieke look met maximale functionaliteit. De schalen zijn smal uitgesneden zodat het decolleté het beste tot haar recht komt.

De Sweater is een super-de-luxe sportbeha in sweatergrijs met fluorescerende randen. Draag deze beha als stijlvolle sporttop of onder je PrimaDonna-sportkleding. Yoga, sportschool, hardlopen… deze sportbeha geeft je borsten de allerbeste ondersteuning tijdens iedere work-out.

De functionele sportbeha’s van Anita active beloven dat ze hun vorm behouden en dat doen ze ook, ongeacht of ze worden gebruikt tijdens fitness, squash, of tijdens het joggen. Zo behouden ook uw borsten een mooie vorm!
Deze ‘stripes’ bh is een limited edition!

Overtuig uzelf en ervaar de super lichte beha met maximale functionaliteit!

The Game is een sportbeha die zorgt voor de perfecte ondersteuning en ultiem draagcomfort. Dankzij de uniek gepatenteerde constructie ontstaat een ultieme bounce control. De beugels omhullen elke borst afzonderlijk wat zorgt voor de ultieme ondersteuning én een mooie vrouwelijke look. The Game heeft een stoere zwarte look met reliefstof.
Wist u dat PrimaDonna Sport de officiële sponsor is van de Belgische olympische atletes!

We wensen u een succesvol, gezond en sportief seizoen toe!