Nina von C.

Comfortabel en verleidelijk tegelijkertijd, er is geen tegenstrijdigheid in het Nina von C. bereik. In nachtkleding en loungewear voelen vrouwen zich oneindig comfortabel zonder concessies te hoeven doen aan hun uiterlijk. Ontspanning om te dragen – visueel opwindend. De gebruikte vloeiende materialen – vaak duurzaam modaal – flatteren het lichaam, de prints – of het nu gaat om een cool all-over patroon of speelse vintage bloemenprint – springen in het oog.

Van nachthemden tot pyjama’s tot shorties, bij Ringella vind je altijd de juiste outfit voor een goede nachtrust voor winter en zomer. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen zoals katoen, modal of interlock voor onze nachtkleding.

Speels, verleidelijk, comfortabel – nachtkleding en loungewear

Nina von C. Eenvoudig, elegant, verleidelijk

Nina von C.

Voor moderne vrouwen begint zelfvertrouwen op hun eigen lichaam. Of het nu thuis of onderweg is – modieus, speels en vooral comfortabel damesondergoed is elke dag een belangrijk onderdeel van de outfit. De producten van Nina von C. combineren welzijn, kwaliteit en modebewustzijn.

Achter het bekende label zit het gerenommeerde textielbedrijf Conzelmann, producent van hoogwaardig damesondergoed en loungewear. Ontdek in het assortiment slips, bh’s, tops en meer wat je wilt voor je persoonlijk welzijn.