Lingerie van PrimaDonna: heerlijk om te dragen, te krijgen én cadeau te doen

Comfort of fashion, met een lingeriesetje van PrimaDonna hoef je nooit te kiezen. Dit seizoen nodigt het Belgische lingerielabel je uit om je grenzen af te tasten, nieuwe stijlen te ontdekken en te experimenteren met prints en kleuren. Met PrimaDonna kies je voor lingerie die écht goed zit en je zelfvertrouwen geeft. Een look die je doet stralen, net als de PrimaDonna-fans die de nieuwe wintercollectie presenteren.

  Shine in PrimaDonna.

​Niemand kent het PrimaDonna-effect beter dan de vrouwen die onze lingerie dragen. Daarom zetten we onze fans zelf in de spotlight en voor de camera. Als model-voor-één-dag presenteren ze onze nieuwe wintercollectie en vertellen ze hoe PrimaDonna de manier waarop ze naar zichzelf kijken veranderde. Daarmee willen ze andere vrouwen inspireren om zich net zo zelfverzekerd te voelen, in mooie lingerie met een perfecte pasvorm voor hun vollere boezem. Shine in PrimaDonna.

PrimaDonna collectie laat je volop experimenteren met stijlen, kleuren en prints

Las Salinas is sensuele lingerie

WOW! De PrimaDonna Las Salinas is altijd wel te gek, maar deze kleurexplosie op een donker groene achtergrond is een eyecatcher met 5 sterren! Dit is echt iets voor (power)vrouwen die houden van kleur, vrouwen met lef en die weten wat een exclusief setje voor “good vibes” bij je teweeg gaat brengen.
Stel je eens voor, een classy mantelpakje, broekpak of gewoon een jeans en dan deze brok power eronder. Dat moet je ervaren!

Devdaha: happy vibes voor de winter

Een lingerieserie om vrolijk van te worden, dat is de PrimaDonna Devdaha in Velvet Blue; mooi donderblauw in de ondergrond met broderie in een bloemenmotief in felle kleuren van helderrood, pink, oranje en een klein beetje groen. Heel mooi ook dat de broderie doorloopt in de schouderbandjes. Deze mag je best een beetje onder je kleding vandaan zien piepen!

Voor deze serie geldt echt: Shine in PrimaDonna!

De ultieme steun en elegantie voor vrouwelijke rondingen

PrimaDonna Deauville, DE Topper!

Elke 2 minuten gaat er ergens ter wereld een Prima Donna Deauville over de toonbank. Nieuw seizoen – nieuwe kleur van de PrimaDonna Deauville. Elke keer weer spannend wat de designers hebben bedacht!
De kleur “Ristretto” volgt helemaal de najaar trend, warme kleuren en “glans”. Zo zien we een diepe bruine (koffiebonen) kleur, met broderie in een iets lichter bruin afgewisseld met kaneel en een glanzend brons-garen. Oogt fantastisch op de huid.  Of te wel een echte must-have! Beschikbaar tot en met K-cup!

Low PD MADISON CATALOG 0162120 GOO 0562126 GOO AW23

Madison - Speelse ruitjes, sexy kant

Uiteraard is ook dit seizoen weer een nieuwe kleur van de lieveling van heel veel vrouwen, de PrimaDonna Madison, met het bekende ruitje in de stof. De kleur “Golden Olive”, een subtiel helder olijfgroene staat mooi op zowel een licht als ook een donkere huid en valt bovendien weg als je het onder lichte kleding draagt. Hij is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens super praktisch.

Luchtige kantlook en kokette details.

We zijn verliefd op dit redelijk nieuwe model met laag decolette en half voorgevormde cup. We hebben die al in verschillende stijlen gezien, maar deze PrimaDonna Livonia in het zwart is fantastisch! Mooi kant, met details van broderie op een speciale manier verwerkt, wat het setje een vrouwelijke stoere look geeft.

Osino:Vintage chic met broderie anglais

De PrimaDonna Osino is van een tijdloos marineblauw, wat altijd goed is en elke vrouw wel in de “bra-la” moet hebben. Mooi bij alle blauwtinten en denim, maar ook prachtig bij die warme bruin- en natuurtinten en fantastisch bij kaneel, donkeroranje en okergeel, wat we nu veel in de kleding zien

Orlando iconische lingerie uit de nineties

Ik omschrijf de nieuwe kleur van deze PrimaDonna Orlando in Crazy Blue maar even als een diep Maximablauw, dan weten jullie vast allemaal wat ik bedoel. 🙂
Het is voor nagenoeg iedereen een fantastische kleur op de huid, mooi aanwezig, zonder te schreeuwen, koninklijk dus!

Cheyney is exclusieve partylingerie

“Hallo dan!” Hier is hij, de PrimaDonna Cheyney, in Sultry Black, alleen voor vrouwen met lef!
Een bruine stof met een zwart fluweelachtige tijgerstreep over de stof. Felblauwe broderie in bloemmotief op zwarte tule. Zwarte, bij de cups, iets opengewerkte gladde schouderbandjes met een sieraad van een gouden ketting, met ring.
Heel stoer, heel gevaarlijk 🙂

Speelse ruitjes, sexy kant: Madison

De bekende beha van PrimaDonna, de Madison in Olive Green, meet de ruitjesstof, maar dan een keer in een heel ander design. Je herkent hem bijna niet.
De tuitjesstof heeft een print gekregen van “vlekken” als met een penseel gemaakt, in donker olijfgroen, wat lichter olijfgroen maar ook in middel- en lichtblauw en dat allemaal in elkaar overlopend. Heel artistiek!