PrimaDonna

De ultieme steun en elegantie voor vrouwelijke rondingen, daarvoor zijn de designs van PrimaDonna al meer dan anderhalve eeuw bekend. Die perfecte fit combineert het lingeriemerk met een verfijnd oog voor mode en trends. De najaarscollectie zet in op warme kleuren, chique materialen en vrouwelijke silhouetten.

PrimaDonna voorjaar 2021: eert vrouwelijke rolmodellen doorheen de tijd. (Van Griekse godin tot moderne powervrouw )

Madison in de kleur Blue Bell

Hip, vrouwelijk én een fantastische fit voor grotere borsten: geen wonder dat PrimaDonna Madison een van onze all-time favourites is. De setjes zijn gemaakt van stevige ruitjesstof en weelderige kant die perfect rond je lichaam past. Volgende zomer in een romantische lichtblauwe tint!

Alalia: zomerse romantiek met pastels

Zomerse lingerie die je vollere boezem stevig ondersteunt én heerlijk luchtig zit? Check! Met hun broderie van veldbloemen op een voile stof ogen de setjes van PrimaDonna Alalia bovendien supertrendy en luxueus. Kies tussen pastelgroen of zachtroze met een hippe paisley- en bolletjesprint.

De ultieme steun en elegantie voor vrouwelijke rondingen

PrimaDonna Deauville, DE Topper!

Elke 2 minuten gaat er ergens ter wereld een Prima Donna Deauville over de toonbank. De Deauville is een prachtige basis serie die we standaard in zwart en wit in vrijwel alle maten op voorraad hebben. Daarnaast komt er per seizoen een modekleur bij, dit seizoen is dat de kleur Nightshadow Blue, waarvoor we een klanten bellijst hebben. Wist u dat de Deauville uit … onderdelen bestaat? Kom eens een kijkje nemen in de winkel waar we alle onderdelen in een lijst hebben hangen. Impressive!!

Hieronder nog een paar impressie foto's van de prachtige PrimaDonna collectie