PrimaDonna

De ultieme steun en elegantie voor vrouwelijke rondingen, daarvoor zijn de designs van PrimaDonna al meer dan anderhalve eeuw bekend. Die perfecte fit combineert het lingeriemerk met een verfijnd oog voor mode en trends. De najaarscollectie zet in op warme kleuren, chique materialen en vrouwelijke silhouetten.

PrimaDonna najaar 2020: warme tinten en luxueuze materialen

Madison: lingerie-icoon met trendy ruitjes

Dit najaar krijgt icoon Madison een stylish make-over, met statement zwarte en lichtgrijze ruitjes. Een echte powerlook waarmee je deze herfst helemaal on trend bent, zowel op kantoor als tijdens een avondje uit. De setjes zitten ook als gegoten: de elastische kant past naadloos rond je lichaam en geeft je een prachtig decolleté.

De oriental chic van Palace Garden

Kies uit twee looks, elk met warme kleuren die perfect passen bij al je winterse outfits: een donkergroene dierenprint met okeraccenten en een orientaalse kleurenmix van wijnrood en paars. De setjes zijn gemaakt van chique voile en broderie die elegant doorloopt in de straps. Onmisbaar in je feestgarderobe!

De ultieme steun en elegantie voor vrouwelijke rondingen

PrimaDonna Deauville, DE Topper!

Elke 2 minuten gaat er ergens ter wereld een Prima Donna Deauville over de toonbank. De Deauville is een prachtige basis serie die we standaard in zwart en wit in vrijwel alle maten op voorraad hebben. Daarnaast komt er per seizoen een modekleur bij, dit seizoen is dat de kleur Silky Tan, waarvoor we een klanten bellijst hebben. Wist u dat de Deauville uit … onderdelen bestaat? Kom eens een kijkje nemen in de winkel waar we alle onderdelen in een lijst hebben hangen. Impressive!!

Hieronder nog een paar impressie foto's van de prachtige PrimaDonna collectie