Nina von C

Sinds 1920 ontwerpt en produceert Nina von C de beste lingerie en ondergoed aan de rand van de Schwäbische Alb. Ondanks alle veranderingen en innovaties zien we onszelf nog steeds als een familiebedrijf, toegewijd aan de kwaliteit van onze producten. Het naai-atelier is het “hart” van het bedrijf. Het is de basis voor de kwaliteit van de materialen. 85% van de stoffen die gebruikt worden komen uit het atelier in Albstadt. De lingerie en ondergoed zijn bijzonder hoogwaardig en huidvriendelijk, zodat u er elke dag van kunt genieten. Nina von C besteed aandacht aan de hoogste kwaliteit en vakmanschap en maakt een groot deel van haar producten in eigen fabrieken.

Nina von C. - Ein teil von mir!

MILLEFLEURS

Glanzende, huidvriendelijke modal / viscosemix in combinatie met een expressieve punt met zachte grip! Smalle, platte uiteinden onderstrepen de delicate look. Tussen de diverse modellen vind je vast en zeker je favoriete outfit.

 

FINE COTTON

De fijnste gebreide stof van supergekamd biologisch katoen voldoet op natuurlijke wijze aan de hoogste eisen: arm- en nekranden zijn gemaakt van flatterend zacht fijn satijn. Royale kanten inzetstukken zorgen voor een elegante look.

WOOL SILK

De naam zegt het al: luxe rib van zachte zijde / wol – zacht en knuffelig met een decoratieve kanten afwerking. Natuurlijk functioneel ondergoed op het hoogste niveau!

Hieronder nog een paar impressie foto's van de Nina von C collectie