Royal Lounge

Royal Lounge is een jong merk, de introductie was in 2013.  Royal Lounge Junky heeft een bijzonder concept: lasergesneden, ‘bonded’ – naadvrije – lingerie met een perfecte fitting.  De kernwaarden van het merk kenmerkt zich door  ‘Feel comfy’, met materiaal dat zeer aangenaam aanvoelt.  Verzorgd, maar ook verleidelijk. Fashionable, met de Californian ‘easy going’ lifestyle. “ De beha’s bieden de belangrijke ondersteuning vanwege de spandex zijpanden. Royal Lounge Junky staat dus voor een perfecte – en consistente – pasvorm,  een onnavolgbaar comfort en een uitstekende
prijs-/kwaliteitverhouding.

Royal Story: " Most Loved Premium Basics "

Royal Lounge: Super comfy bras

Royal Louge Royal Fit

De Royal Fit bh is de Royal uit de collectie. Deze naadloze bh heeft een geïntegreerde beugel welke niet voelbaar is. De gladde zijpanden zijn voorzien van spandex waardoor een optimaal draagcomfort garandeert wordt. Gemaakt van super soft microfibre en daardoor super zacht.

Royal Lounge Royal Diva

De Royal Diva bh is de diva uit de collectie. Door de slimme verwerking van de cup heeft deze bh een prachtige decolleté gekregen. Gemaakt van super soft microfibre en daardoor super zacht. Deze bh is ook uitermate geschikt voor grote maten en de volle borst.

ROYAL IS THE STANDARD FOR COMFORT