NIEUWS

Nieuwe collectie: PrimaDonna Twist Glass Beach in black

De PrimaDonna Twist Glass Beach in zwart is een verleidelijke lingerie serie voor fashionista’s of voor vrouwen die een sexy setje zoeken om elke dag te dragen. 
De zwarte voorgevormde beha’s zijn gevoerd met huidskleur, zodat het kant met grafisch patroon heel; transparant lijkt. Het balconette model is voorzien van een extra accessoire, waarbij er twee smalle bandjes boven de cup te zien zijn, maar die je er ook gewoon van af kunt halen. De schouderbandjes zijn gemaakt van twee smalle zwarte stroken die verbonden zijn door een transparante strook, dus gewoon lekker stevig, maar subtiel ogend.
Uiteraard maak je het setje compleet door er van die coole slip of die supersexy string. Een bijzonder eyecatcher is de high-waiste hotpants met de vlindervormige cut-out op de rug. 

PrimaDonna Twist Glass Beach is minimalistische lingerie met een sexy boudoirlook en een zalige fit voor elke dag. Perfect voor een avond uit.

Voor dit nieuwe seizoen hebben wij deze PrimaDonna Twist Glass beach in black ingekocht in de voorgevormde hartvorm beha en de voorgevormde balconette beha! Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, special brief, tailleslip en string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.