Empreinte

De naam Empreinte komt van het lied: “Je ne peux effacer l’empreinte du passé..”
Een naadloze lingerie gemaakt van de mooiste “Leavers”-kant, een uniek hoogstandje dat door Empreinte wordt onthuld. De collectie is geïnspireerd op de geest van de vernieuwende kantwerker en gewijd aan het welzijn van de Empreinte-vrouwen. Empreinte is het merk voor de weelderige boezem, de specialist van C tot H.
De lingerie Empreinte is duidelijk herkenbaar : uitzonderlijke pasvorm, corrigerend figuur, buitengewoon comfort…
Een onbetwistbaar kwaliteitsproduct, ontstaan uit vakkennis en kostbare ervaring, een lingerie nagenoeg op maat gemaakt.

Ontsluier jezelf, laat je sensualiteit spreken ...

Melody

Met de reeks Melody heeft Empreinte een moderne, luxueuze en technisch hoogwaardige lijn uitgebracht. Verfijndheid en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van deze lijn en dit dankzij de pure en delicate voorgevormde Chantillykant

Norah

Norah verwezenlijkt de kracht van een eenvoudig idee: stippels die als op een partitie zijn geplaatst en de lichte noten van een bijzonder ‘verleidelijke’ melodie spelen. Een mooi, zowel grafisch als licht thema met charmante guipurekant die het decolleté en de bandjes benadrukt.

Stella

De geborduurde krullen van Stella tekenen mooie, lichte arabesken op een tule van bijzondere mooie kwaliteit, uiterst verfijnd. Dit aantrekkelijke thema met zijn sobere, moderne stijl wil duidelijk verleiden. De details zijn geraffineerd, zoals het passementwerk in het midden en de fijne Leavers-kant die de taille van de broekjes benadrukt.

Vertrouwen scheppen en vrouwen zich laten verzoenen met hun lichaam

Cassiopee

Een thema dat de kunst illustreert waarop de broderie en het kantwerk, vervaardigd door het mooiste Europese savoir-faire, gesublimeerd wordt met als doel vrouwen een uitzonderlijke, elegante en corrigerende lingerie te bieden, een “must” voor een goed gevoel.