Wacoal

Wacoal creëert zorgvuldig vervaardigde lingerie en shapewear in een schat aan eigentijdse ontwerpen. Wacoal is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige, modebewuste lingerie en badkleding in BH-maat. Wij zijn leiders in de markt voor intieme kleding, en bieden een hele familie van merken, elk met hun eigen persoonlijkheid en positie in de markt. We begrijpen dat één maat niet iedereen past en dat elke vrouw anders is qua maat, vorm, smaak en zelfs hoe ze zich voelt.

Wacoal: Elegant vakmanschap

Awareness Soft Cup Bra Nude

De Awareness Soft Cup Bra is een fantastische bh voor elke dag die wordt geprezen voor zowel volledig comfort als de perfecte pasvorm. Dubbellaagse stoffen cups in een klassieke Nude-kleur bieden vorm en ondersteuning, terwijl de zachte, elastische jacquardstof koel aanvoelt op de huid en een gladde look onder kleding biedt.

Basic Beauty Contour Bra Ivory

Wacoal's Basic Beauty in Ivory is uiterst comfortabel, ondersteunend en flatteert elk figuur. De Contour Spacer Bra heeft een ademende, zachte en lichtgewicht stretch micro spacer stof in de cups, naast opgebouwde bandjes aan de voorkant voor perfecte ondersteuning, vorm en uplift.

Wacoal: Modebewuste lingerie van hoge kwaliteit