Marie Jo L'Aventure

Lingerie Pure
Pure no-nonsense lingerie die resoluut gaat voor soberheid met een speelse knipoog. Duidelijke lijnen en karaktervolle series. Je weet wat je wilt en geniet met volle teugen van het leven. Laat maar komen, jij bent overal klaar voor en gaat elke uitdaging lachend aan. Je bent overduidelijk een vrouw met pit.

Joie de vivre

Warme winterkleuren

Nieuwe modetinten dompelen het seizoen onder in een warm kleurenbad. Cinnamon is zo’n roestige kaneeltint die het najaar kleurt. De sporty chic Marie Jo l’Aventure Helmut-reeks die in het voorjaar in zwart tal van harten veroverde, krijgt een hippe make-over in deze tint. De roestbruine kleur geeft je een instant flatterende gloed. Must-have in je lingerielade…

Dierenprints 2.0

Dé trend die steeds opnieuw opduikt in mode en lingerie? Dierenprints! Dit najaar geven onze designers de beestige motieven een nieuwe twist. Geen traditionele leopard, maar wel een hippe reptile print of een vernieuwend pantermotiefje met chique glitter. De reeks Alexander van Marie Jo L’Aventure verrast bovendien met een uniek dierenmotief in luxueuze broderie, gemaakt door de Zwitserse broderiespecialist die ook de Avero-bloemetjes creëert. Topdesign van topkwaliteit!

Never-Ending Love Story

Tom is één van de grote favorieten

Een eindeloos liefdesverhaal tijdens de koudere dagen. Bij Tom draait het om gladde sets, grafische prints en verrassende details. Kies voor een subtiele dierenprint, speelse ruitjes of ga voor klassiek virug rood of stoer zwart. Krachtige kleuren voor sterke vrouwen die houden van minimalistische, chique lingerie met een perfecte pasvorm.