Marie Jo L'Aventure

Lingerie Pure
Pure no-nonsense lingerie die resoluut gaat voor soberheid met een speelse knipoog. Duidelijke lijnen en karaktervolle series. Je weet wat je wilt en geniet met volle teugen van het leven. Laat maar komen, jij bent overal klaar voor en gaat elke uitdaging lachend aan. Je bent overduidelijk een vrouw met pit.

Marie Jo L’Aventure speelt met zuiderse kleuren, grafische lijnen en hippe fits

Warme winterkleuren

Ook Marie Jo L’Aventure William is zomerse lingerie met een subtiele dierenprint in lichtroze. De gladde bh’s in deze lingeriereeks zijn de ideale T-shirtbh’s onder luchtige zomertopjes, blouses en jurken. De studs op de schouderbandjes, geven je look meteen een edgy en stoere allure.  Gedurfde lingerie voor sterke vrouwen!

Ontdek de dierenprint 4.0

De dierenprint verovert al seizoenen lang de modeharten. Dit voorjaar krijgt de hippe print een nieuwe twist bij Marie Jo L’Aventure. De lingerieserie Marie Jo L’Aventure Xavier combineert een opvallende Italiaanse kant met dierenmotief met een contrasterende printstof. Absolute must-have is de hippe triangelbh in deze serie: een cosy, kanten bh zonder beugel die bewijst dat sexy en comfy écht wel samen kunnen gaan.

Never-Ending Love Story

Tom is één van de grote favorieten

De Tom van Marie Jo L’Aventure is altijd bij ons als basis serie in de collectie, maar komt ook elk seizoen weer in een nieuw kleurtje binnen. Voor deze lente/zomer is er een lekkere kleur: “Limoncello”. Citroengele bandjes en over de cup een mix van citroen, limoen en een beetje aqua ‘fliebertjes’ die in elkaar over lopen. Heel fris en vrolijk.