Marie Jo L'Aventure

Fashion, comfort en duurzaamheid, in de allereerste capsulecollectie van Marie Jo L’Aventure gaan ze hand in hand. De stijl gaat van minimalistisch-chic (voel die luxueuze stoffen! check die chique glans!) tot stoer en gedurfd. De rode draad doorheen de limited edition-collectie: hippe styles die heerlijk zitten en waarmee je jezelf én de planeet een plezier doet.

Marie Jo L’Aventure Sustainable fashion voor je lingerielade

Rege: tijd voor een fashion statement

​Wild van dierenprintjes? De opvallende trendkleur Savannah brengt de printcombinatie van luipaard en zebra helemaal tot leven. Roarr … ​ Durf jij deze serie als outerwear te dragen? Maak een fashion statement met een sexy setje in gerecycleerde kant.

Take a walk on the wild side

Female empowerment komt in verschillende gedaantes. In het geval van Marie Jo L’Aventure Jude kies je tussen een coole luipaard-met-bloemenprint of een setje in glanzende ribstof. Alle stoffen zijn gerecycleerd en voelen heerlijk zacht aan. Sporty chic in levendige kleuren.

Never-Ending Love Story

Tom stelt nooit teleur.

Geen enkel seizoen, zonder dat de Marie Jo L’Aventure Tom in een nieuwe kleur verschijnt. Dit seizoen is dat een fris lichtblauw en echt fris, niet flets! Heel mooi te dragen met lichte zomerjeans en een witte blouse. Zo mooi en krachtig; Echt “My Invisible force”!
De Tom is een ontwerp wat al jaren n de collectie is (wij hebben hem standaard op voorraad in de winkel in rood en huidskleur), zijn vaste liefhensters heeft en herkenbaar is door de bolletjes op de schouderbandjes, die je bij het hartvormige model ook als halter kunt dragen. 

Lingerie met een urban-chique look

​Coole mix van taupe en lila, ook wel ‘City Glow’ genoemd, en satijn en tule. Modern, eenvoudig maar oooh zo ‘city chique’. Maak het verschil in je lingerielade met een setje dat je kan combineren met je party outfit of elke dag van kan genieten.