Marie Jo L'Aventure

Lingerie Pure
Pure no-nonsense lingerie die resoluut gaat voor soberheid met een speelse knipoog. Duidelijke lijnen en karaktervolle series. Je weet wat je wilt en geniet met volle teugen van het leven. Laat maar komen, jij bent overal klaar voor en gaat elke uitdaging lachend aan. Je bent overduidelijk een vrouw met pit.

Marie Jo L’Aventure brengt een ode aan de Jazz Age met glitter & glamour, tailoring en rijke kleuren

Lav Emmanuel 0122139 Mid 2 Logo 1024 0 72 RGB

Emmanuel: clashing prints


De stof van de Emmanuel van Marie Jo L’Aventure is van een hele fijne zachte microvezel met een geweldige combinatie van contrasterende prints; bloemen en zebrastrepen. Stoer en tegelijk heel vrouwelijk. De verrassende combinatie van trendkleuren en -prints, kenmerkend voor Marie Jo L’Aventure, zorgt voor een gedurfde, uitgesproken look.

Ocean, een mooie diep blauwe kleur!

De Johan heeft een mooie diepe blauwe kleur. Ocean, met zwart panterprint en hier overheen nog een zilver panterprint lintje ,waardoor de stof echt tot leven komt. De schouderbandjes zijn zwart met een zilveren streep erover, wat erg leuk is als dit onder je bloesjes vandaan piept!

Lav Johan 0122149+0522140 Oce MAIN Logo 1024 0 72 RGB
Lav Richard 0122110+0522111 Zwa 4 Logo 1024 0 72 RGB

lingerie met een stoer kantje

De “Richard” van Marie Jo L’ Aventure heeft een cup van verfijnd grafisch kant, waardoor hij heel vrouwelijk oogt, maar tegelijk modern en trendy! Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Richard van Marie Jo L’Aventure in de kleur zwart, ingekocht in de niet voorgevormde cup met laag decollete in een longline model, echt “überhip” maar ook het voorgevormde hartvormige model; leuk hierbij is dat de bovenste cuprand overgaat in niet-voorgevormd.

Never-Ending Love Story

Tom: sprankelend in aubergine

Hou je van een “cleane” beha met uitstekende pasvorm, dan heb je de Tom misschien al eerder gehad. Hij is er nu in een prachtige diepe herfsttint! De kleur heet Aubergine, er is echter veel bruin in met een zilveren sparkle over de stof, een beetje shiny hoort tenslotte in het huidige modebeeld. De Tom is wel clean, maar zeker niet saai! Vrouwen die van een sportieve look houden zijn meestal fan van deze topper van Marie Jo L’Aventure.

Samuel: sporty sexy setje

De Samuel van Marie Jo L’Aventure heeft een hele stoere look; De stof in antraciet grijs heeft een subtiel batik-effect waardoor het op suède lijkt. De schouderbandjes van de voorgevormde beha met de ronde vorm zijn van een mesh stofje. Over de cuprand zien we kleine zwarte studs die voor een extra coole look zorgen.

Gedurfde mix van zebraprint en luipaard

Dit is nog eens een stoer jong setje. Je zou hem bijna als bikini kunnen dragen. Bij de Tristan van Marie Jo L’Aventure is gebruik gemaakt van twee verschillende dierenprints maar dan in dezelfde kleuren. De print is gedrukt op tule voor een extra stoere look, maar is ook weer glad, waardoor hij makkelijk onder strakke kleding kan.