Cyell

Met de badmode van Cyell geloven de ontwerpsters dat er voor ieder lichaamstype een perfecte stijl is. Wat ook de borst, buik of heupmaat is, comfortabel voelen in swimwear draait om de juiste pasvorm. Cyell heeft van de bikini’s en badpakken een zgn never out of stock collectie, waarvan we in overleg misschien wat voor u kunnen bestellen.

De eerste serie’s van de nieuwe 2022 collectie zijn inmiddels in de winkel, helaas hebben we nog niet foto’s die we op deze site kunnen delen van Cyell.

Timeless basics - Vrouwelijke pasvormen met luxe details

never out of stock in black

Dit prachtige badpak van Cyell is al enkele seizoenen in de collectie en heeft een perfecte pasvorm en is zeer elegant.
Een must have die kan gedurende het hele jaar.

never out of stock in black

Ook deze never out of stock bikini, in het zwart is een blijvertje. Mooie pasvorm en zit als gegoten.
Bij CYELL, ontdekken, meten en passen we al 25 jaar swimwear voor verschillende lichaamsvormen. Wij geloven dat er voor ieder lichaamstype een perfecte stijl is. Wat je borst, buik of heupmaat ook is, je comfortabel voelen in swimwear draait om de juiste pasvorm. 

never out of stock in red

Dit prachtige bikini van Cyell is al enkele seizoenen in de collectie en heeft een perfecte pasvorm en is zeer elegant.
Een must have die kan gedurende het hele jaar.

Endlessly Contemporary

Once you know…

CYELL is hét merk voor zelfverzekerde vrouwen zoals jij. Want je kent jezelf en je lichaam. En omarmt het. Jij vaart je eigen koers en weet inmiddels dat de kleine dingen in het leven juist de grote zijn. Je kunt genieten van details. Zoals de schittering van de zon op de gebruinde schouder van je kind. Of die schaterlachende vriendin op dat volle terras. Net zoals je verliefd kunt worden op een ideaal kledingstuk. Zoals die bikini waar je jezelf zo fijn in voelt. Vrij en vol zelfvertrouwen. Omdat het zo goed bij je lichaam past. En met passie is gemaakt van de fijnste materialen. Met een kleurrijke print en unieke details