Aubade

Al jaren biedt Aubade vrouwen de mogelijkheid om hun verleidingskracht te ontketenen door middel van lingerie en hun eigen lichaam. Seizoen na seizoen, sinds de lancering van zijn ‘Lessen in Verleiding’, viert Aubade vrouwen en hun schoonheid, evenals hun kracht en vrije wil. Ze zijn vrij om te beslissen of ze hun verleidingswapens al dan niet inzetten. Wat zijn deze wapens precies? Eerst en vooral hun geest, finesse en gevoel voor humor. Om voort te bouwen op deze onvergetelijke campagne die een hele generatie in Frankrijk beïnvloedde, besloot Aubade om vrouwen een volledig nieuwe aanpak aan te bieden.

Et vous, parlez-vous Aubade ?

Rosesence: zachtheid en kant

Aubade Rosesence: zachtheid en kant

Rosessence biedt een tijdloze lijn die perfect is voor romantiek. De stukken zijn perfect comfortabel en verleidelijk met hun jacquard kant bloemenmotief. 

De Ispahan-roos: een universele bloem die altijd ware liefde en tijdloze romantiek oproept. Aubade heeft een versie van stretchkant gemaakt met het elegante rozenmotief. Gemaakt met behulp van een gegoten techniek, biedt de lijn een uitstekend comfort en is ze ook verleidelijk.

Danse des Sens: verfrissend en verleidelijk

Aubade Rosesence: zachtheid en kant

Danse des Sens inspireert een verfrissend, verleidelijk gevoel met zijn nieuwe permanente opaalkleur. De verschillende ontwerpen in de lijn bloeien delicaat over de huid voor een collectie vol kanten biesjes. Ingewikkelde geschulpte randen kussen de huid met zijn verfijnde bloemmotieven. 

Een waar meesterwerk binnen de Danse des Sens-lijn, deze kanten body drijft de verleiding tot het uiterste. Een vleugje rondingen is te zien door de ingewikkelde geschulpte kant en bloemmotieven. De halslijn en heupen zijn versierd met zeer verfijnde en decoratieve gevlochten biesjes.

Aubade ontwerpt sinds 1958 uitgesproken Parijse lingeriecollecties.