NIEUWS

Rosa on the Road

Lieve klanten, helaas het is niet anders, ook wij moeten, in onze favoriete maand, de deuren van onze winkel sluiten vanwege de afgekondigde covid-19 maatregelen. Maar we hebben te veel mooie collectie ingekocht om daar niets mee te doen, dus gaan we vanaf morgen onze daylivery service inzetten:

“Rosa on the Road” service: Daylivery,  faster than the web!    #shoplocal

Bent u nog op zoek naar een mooi cadeau, maar u was nog niet in de gelegenheid om dit te kopen, neem dan contact op met ons. Stuur ons een e-mail (info@rosa-underwear.nl) met uw bestellig (u kunt ook proberen naar de winkel te bellen (0172-572493) en wij bezorgen uw kerstcadeau of -bon mooi verpakt thuis! (Zoals u weet hebben wij van een groot aantal klanten de juiste lingerie gegevens in de computer staan!). Op deze manier hopen we dat we toch nog een bijdrage mogen/kunnen leveren aan deze moeilijke tijd voor ons allemaal..    #staypositive

“Rosa on the Road” service: Daylivery, faster than the web!

Weet u niet exact wat u wilt kopen en/of zoekt u dit liever in de winkel uit, dan kunt u uiteraard ook een mooi verpakte cadeaubon van Rosa kopen. Speciaal voor de maand hebben wij iets extra’s. Bij aankoop van een cadeaubon twv. minimaal € 50,- ontvangt u een kerstverwentasje gratis!