NIEUWS

Nieuws…. Groen moet je doen actie

Kennen jullie de Nieuwkoopse schrijfster Ellis van Zijll wel. Kortgeleden hebben wij kennis met haar gemaakt en haar verhaal sprak ons meteen aan. Het is een jonge dame (25 jaar) afkomstig uit Nieuwkoop en ze schrijft boeken voor kinderen / jonge volwassenen. Inmiddels heeft zal al drie (3!!) boeken op haar naam staan, hoe gaaf is dat! We hebben haar gevraagd of ze het een keer leuk zou vinden om in de winkel haar boeken te verkopen en signeren en ze gaf meteen aan dat ze dit graag wilde doen en dat doen we deze week!

Groen moet je doen actie!

In de week van 5 t/m 16 oktober kun je bij ons in de winkel een gesigneerd boek van Ellis kopen en op zaterdag 8 oktober tussen 11.00 – 16.00 uur is Ellis in de winkel en kun je door haar je boek laten signeren en/of haar alles vragen over het schrijven van boeken.

Om het nog leuker te maken voor jullie hebben we uiteraard ook nog een actie bedacht. Onderaan deze webpagina vind je een simpele tekening/schets van een lingeriesetje. Print dit op A4 en laat je kind hierop je eigen lingeriesetje ontwerpen. Je mag van alles gebruiken, kleurpotloden, verf, maar ook stof of bladeren. Het thema voor deze actie noemen we Groen moet je doen, misschien geeft dit je wat inspiratie!

Iedereen kan meedoen en voor de leukste 3 inzendingen geven we een prijs weg. Deze prijswinnaars krijgen én een cadeaubon twv € 50,- én een boek van Ellis naar keuze!
Je ontwerp mag tot vrijdag 14 oktober in de winkel ingeleverd worden en op 15 oktober zullen de prijzen in de winkel overhandigd worden!

Gi-ga-groen of Groen moet je doen!

Groen moet je doen roepen wij al jaren in de winkel en inmiddels is er in de nieuwe collectie van dit najaar al heel wat mooi groens binnen gekomen, zoals bv de PrimaDonna Deauville in de kleur Paradise Green, maar bv ook de Joy beha van Anita. Ook van Nina von C. en Like It! zijn er inmiddels een beha en bralette binnen (erg leuk voor jonge meiden), maar ook mooie hemdjes en nachtmode in de kleur groen.
Over groen gesproken, de lingerie producten bij ons in de winkel hebben ook steeds meer en vaker  een eco-label!

Print de tekening hieronder en maak je eigen setje!

Wil je nog meer weten over Ellis, ze heeft zelf ook een website waar je nog meer kunt lezen, neem maar eens een kijkje op: https://abookbat.jimdofree.com/