NIEUWS

Nieuwe najaarscollectie ’21 komt binnen!

Sinds half juli zijn inmiddels de 1e series van de najaarscollecties van de merken PrimaDonna en Marie Jo al in de winkel ontvangen, uitgepakt en opgehangen. Oh ja en de eerste nieuwe lingerie-setjes zijn ook al gekocht en in sommige gevallen hebben we al weer bijbesteld, het gaat hier namelijk zeker ook over de toppers zoals de Avero, Deauville, Tom, Jane, maar nog veel meer mooi, dus tot snel!  (hieronder een eerste impressie!)

PrimaDonna - Wintersprookje in de Zwitserse Alpen

De FW21-collectie van PrimaDonna voelt als een wandeling door een winters sprookjesbos. Het is lingerie met een uitgesproken kleurrijke, speelse en vrouwelijke look, die warmte en kleur brengt in de wintermaanden, de eerste winter waarin we ons weer wat vrijer kunnen bewegen na de donkere Covid periode. Ze schittert met florale motieven en gestileerde animalprints in warme en sprekende kleuren.

De inspiratie voor de jongste najaarscollectie haalden onze designers in de Zwitserse bergen. De groene geur van het bos, de sneeuw die kraakt onder je voeten en doorheen de dennentakken de zachte glinstering van het zonlicht. Een plek van uitgestrekte winterlandschappen met veel reliëf, waar de zon een spel speelt van licht en schaduw. Maar ook van mondaine bergdorpen met gezellige chalets en een uitgelaten partysfeer.

PrimaDonna Twist - Party glam in de Zwitserse bergen

PrimaDonna Twist doet je dromen van een winter vol gezelligheid, warmte en fun. Onze designers en technici zochten opnieuw de grenzen op, om de pittigste, vrouwelijkste en gewaagdste lingerie te creëren met een geweldige pasvorm voor een grotere cupmaat. De lingeriesetjes spelen in op verschillende moods en stijlen en vertalen ze naar trends als winter whites en warme aardetinten of verleidelijke styles met glitter en kant. Stoer en verleidelijk, smooth of met weelderige kant en sexy details: kies zelf je look en geniet van een magische, sfeervolle winter.

Marie Jo brengt de muzes van Gustav Klimt in jouw lingerielade

Laat je verrassen door de bijzondere stoffencombinaties, originele interpretaties van kant en broderie, en verfijnde details van het Belgische lingerielabel Marie Jo. Voor de najaarscollectie haalde het designteam inspiratie uit de kunstwerken van Gustav Klimt. Z’n rijk kleurenpalet en gedetailleerde weergave van stoffen zijn vertaald naar elegante lingerieseries in warme aardetinten met luxueuze glanseffecten.

De nieuwe series van het najaar zijn vernoemd naar Klimts muzes, zoals Serena, Amalie, Danae… Zijn vernieuwende, sensuele blik op vrouwen past perfect in onze huidige tijdsgeest, waarin sterke vrouwen elkaar inspireren. Ontdek Marie Jo’s originele designs die je zelfvertrouwen boosten met hun geweldige pasvorm, draagcomfort én verfijnde looks in warme aardetinten.

Marie Jo L’Aventure brengt een ode aan de Jazz Age met glitter & glamour.

Marie Jo L’Aventure voert je mee naar de Jazz Age, de jaren 20 en 30. De glitter & glamour en warme, rijke kleuren van de roaring twenties zetten de toon in de najaarscollectie van het Belgische lingerielabel. De art-deco invloeden van die tijd zitten mee verweven in de designs. De strakke vormgeving en tailoring trend passen perfect bij het DNA van Marie Jo L’Aventure.

De nieuwe series van het najaar zijn vernoemd naar Klimts muzes, zoals Serena, Amalie, Danae… Zijn vernieuwende, sensuele blik op vrouwen past perfect in onze huidige tijdsgeest, waarin sterke vrouwen elkaar inspireren. Ontdek Marie Jo’s originele designs die je zelfvertrouwen boosten met hun geweldige pasvorm, draagcomfort én verfijnde looks in warme aardetinten.

De muze van het seizoen is Nancy Cunard, een socialite – of influencer avant la lettre – in de Jazz Age en activiste die ook streed voor gelijke rechten voor vrouwen. De nieuwe lingeriereeksen van het najaar zijn vernoemd naar Cunards netwerk van eigenzinnige schrijvers, kunstenaars, … Zo is Samuel een knipoog naar auteur Samuel Beckett en verwijst Emmanuel naar Man Ray, de Amerikaanse kunstenaar.