NIEUWS

Nieuwe collectie: Marie Jo Tom in Happy Pink

De lieveling van veel vrouwen, de Marie Jo Tom is er in een nieuwe kleur. Pittig roze (of Happy Pink) met een subtiele glans. Heel leuk de herkenbare schouderbandjes , waarbij de, ook roze, rondjes een randje n oranje hebben.
De zachte microvezel stof zit super comfortabel en de broekjes als een tweede huid.
We hebben gekozen voor de voorgevormde hartvorm en de push-up beha. Beide modellen kun je gewoon met rechte schouderbandjes dragen, maar ook als halter. Leuk om een schouderbandje in dat vrolijke kleurtje onder je kleding te laten zien! Er zijn verschillende modellen slips en een string. Alle slips zijn voorzien van een plat, niet kruipende strook, langs de bilranden en daarmee onzichtbaar onder je kleding.

Marie Jo Tom zit als gegoten én is onzichtbaar onder je outfit. Happy Pink is een opvallende roze kleur die je een instant positivity boost geeft.

Voor dit nieuwe seizoen hebben wij deze Marie Jo Tom in Happy Pink ingekocht in de push-up beha en de voorgevormde hartvorm beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, hotpants, short en string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.