NIEUWS

Nieuwe collectie: Marie Jo Jhana in de kleur zwart

De Marie Jo Jhana in Black is een serie die supervrouwelijk en sexy is. Een absolute eyecatcher door een mooi op elkaar afgestemde mix van broderie, mesh en prachtige details. 
De voorgevormde hartvormige beha is gevoerd met huidskleur, waarbij hetzelfde transparante effect ontstaat als bij de niet voorgevormde balconette. De schouderbandjes zijn clean gehouden, maar door middel van een gouden ringetje verbonden met de cup. Bij de serie zie een fantastisch mooie body, zonder beugels, met een semitransparante voorkant en een hele gave achterkant. Ook de broekjes en de string zijn allemaal plaatjes om te zien. Leuk ook erbij is de jarretelgordel om niet alleen maar sexy, maar helemaal supersexy voor de dag te komen!

Marie Jo Jhana is de perfecte serie voor wie houdt van verleidelijke lingerie met een luxueuze toets.

Voor dit nieuwe seizoen hebben wij deze Marie Jo Jhana in black ingekocht in de balconette met verticale naad  beha en de voorgevormde  hartvorm beha en daarnaast een prachtige Body! Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, special brief en string. Vergeet ook niet de prachtige jarretelgordel om het af te maken! 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.