NIEUWS

Nieuwe collectie: Marie Jo Jane in de kleur Boudoir Cream

Al heel lang in de collectie en nog steeds één van de populairste modellen van Marie Jo en daarom ook elk seizoen weer in een nieuwe kleur: Marie Jo Jane. Boudoir Cream is vanille tint en de broderie over de cup is in multi-color pasteltinten. Heel speels, maar ook heel subtiel en mooi onder lichte kleding.
Wij hebben gekozen voor de cup met de vestaan mousse (dus licht voorgevormd) met all-over broderie over de cup en de mogelijkheid om er een extra kussentje in te doen. Dat is een cup, die zich heel mooi voegt over verschillende soorten borsten en rijk en vrouwelijk oogt.
Je kunt het setje compleet maken met diverse soorten slips en een string, maar kijk zeker naar de Italiaanse slip, waarbij de billen van die mooie broderie zijn. Super sexy, maar ook praktische want hij is onzichtbaar onder je kleding.

Marie Jo Jane is de perfecte serie voor wie op zoek is naar een tijdloos en iconisch Marie Jo-design met een speelse, verrassende twist.

Voor dit nieuwe seizoen hebben wij deze Marie Jo Jane in Boudoir Cream ingekocht in de push-up cup beha met removable pads. Bij de serie hebben we maar liefst 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, Italiaanse slip en string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.