NIEUWS

Nieuwe collectie: Marie Jo Avero in Miami Mint

Er zijn soms van die kleuren die staan bij iedereen mooi op de huid ewn sommige vrouwen worden er zelf bruin door. De Miami Mint van Marie Jo Avero is dus zo’n kleur. Je zou het setje haast als bikini willen dragen!
De Avero, de beha met het bloemetjes bandje is een echte evergreen. Wist je dat er elke minuut meer dan één Marie Jo Avero ergens op de wereld over de toonbank gaat? Een must-have die altijd en overal bij past! Wij hebben de Avero standaard in ivoor, zwart en rood in de winkel en uiteraard ook altijd in de laatste seizoen kleur. 
Het schouderbandje van deze nieuwe kleur, Miami Mint, is niet uni, maar een mix van 2 tinten groen en heel licht roze. Dat staat natuurlijk fantastisch onder lichte kleuren, maar ook bv bij marine, zwart of bruin. Laat het bandje gerust een beetje zien of draag de beha een keer als halter.
Wij hebben gekozen voor het voorgevormde hartvormige model en ook de push-up en uiteraard om de set compleet te maken met verschillende soorten slips en een string.

Marie Jo Avero Miami Mint is een frisse, on-trend uitvoering van de populaire serie. Perfect voor wie op zoek is naar een comfortabel, iconisch design met een optimistische twist.

Voor dit nieuwe seizoen hebben wij deze Marie Jo Avero in Miami Mint ingekocht in de voorgevormde hartvormige beha en daarnaast het push-up model beha. Bij de serie hebben we maar liefst 5 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, hotpants, low waste slip en string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.