NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Vya in zwart

Bij het beschrijven van de PrimaDonna Vya in zwart komt onmiddellijk het woord “stoer” in me op! Alles past in deze omschrijving; de semi-transparante cups met broderie in grafische lijnen; de sieraden tussen de cups met een zwart elastisch bandje en een ringetje waar de halsband aan bevestigd kan worden, die samen met de jarretel als extraatje te koop is. Spannend!
Het schouderbandje is heel strak, maar deelt zich op de rus in een dubbel bandje met de mogelijkheid om te kruisen, wat soms handig kan zijn onder diverse tops, maar wat zeker ook weer een accent geeft aan het geheel. Mijn favoriet is de laag decolleté beha en body, dis oogt als een bralette, maar dan wel met de stevigheid van een beugel. Hij is half voorgevormd en langs de cup randen is een brede strook transparante tule omlijst met een smal zwart bandje. Ook de bijbehorende slips zijn beeldschoon. Deze serie krijgt van mij een 10!

PrimaDonna Vya- zwart: Sexy lingerie van mesh en broderie

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Vya in zwart ingekocht in de full cup beha en de deep decoletté beha, Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rio- en taille slip en een luxe string! Daarnaast is er nog een prachtige body en een Garterbeld met Choker. Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.