NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Via Alegre in de kleur Peony Pink

Echt te gek is de PrimaDonna Twist Via Alegre in de kleur Peony Pink, Een all-over kanten setje in waanzinnige noen pastel kleurtjes, pink, oranje, lila op een zwarte ondergrond die alleen aanwezig is op de achtergrond en voor meer diepte zorgt in het gehele ontwerp.
Leuk te weten dat de kleuren op het kant er op geprint zijn. Op die manier kun je wat subtielere kleurnuances bereiken, maar het is ook nog eens een wat vriendelijker voor het milieu dan het gehele garen in te kleuren.
In deze serie zit zowel voorgevormde als een niet voorgevormde beha, beide all oer kant, zelfs de schouderbandjes, die, net als de cuprand een geschulpt randje van kant krijgen dat er heel speels uitziet. De rio- en de taille slip hebben een gladde achterkant, maar toch is hier het kant nog wel langs de bilranden gezet, waardoor de slips minder markeren in je bovenkleding

De look van PrimaDonna Twist Via Alegre komt recht van de catwalks; de fit is luchtig en comfortabel.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Via Alegre in Peony Pink ingekocht in de full cup beha en de voorgevormde balcony beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, een tailleslip, hotpants en de string.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.