NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Sunset Hotel in Pink Parfait

Wat een gave serie is dit toch! Fantastische kleur en een fantastische stof en ontwerp. De kleur van deze PrimaDonna Twist Sunset Hotel “Pink Parfait” zit een beetje tussen fel roze en oranje in met een toch neon. De stof lijkt op een “broderie d’Anglaise” wat wel heel plat is geborduurd waardoor de stof niet zo zeer markeert onder je kleding. Een deel van de stof is geborduurd in een bloemetjesmotief en een deel in een zigzag patroon, uiteraard met de typische geborduurde gaatjes. Dat zigzag patroon is heel speciaal verwerkt op de schouderbanden, de onderrand van de zijpanden en de bovenrand van de niet-voorgevormde beha. Ook langs de been uitsnijdingen van de broekjes vinden we de zigzag terug.
Laat een klein stukje schouderband onder je kleding vandaan piepen en je outfit krijgt een extra eyecatcher. (“Invisible force”).

PrimaDonna Twist Sunset Hotel: zijdezachte, gladde lingerie met een hippe broderie-anglaiselook. Pink Parfait is sprankelend roze met een fluo-effect.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Sunset Hotel in Pink Parfait ingekocht in de full cup beha, de voorgevormde hartvorm en de voorgevormde balcony beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, een tailleslip, hotpants en de string.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.