NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Newington in de kleur natuur

Met de PrimaDonna Twist Newington in de kleur natuur heb je een prachtige gladde voorgevormde beha voor onder je lichte kleding. Hij heeft geen naden over de cup, is in een neutrale ( natuur ) tint en daarmee heel praktisch onder je kleding.
De stof heeft zelf nog een ton-sur-ton print in een fantasie streepjes design en enkele streepjes zijn voorzien van een licht gouden glans.

De schouderbandjes zijn natuur kleur met in het midden over de hele lengte een gouden streep. Ze mogen dus absoluut worden gezien en het geeft het juist een mooi effect als ze af en toe onder je shirt vandaag piepen.

Tussen de cups zie je een kleine “bliksem”-sieraad wat een knipoog is naar de vader van de elektriciteit, die geboren is in Newington, waar de serie naar vernoemd is. (inspiratie voor mode komt dus echt overal vandaan).

Uiteraard zijn er diverse soorten slips die allemaal voorzien zijn van een platte afwerking langs de bilranden.

Met een sporty-chiclook die je onder alles kan dragen, biedt PrimaDonna Twist Newington de beste steun voor je grotere cupmaat

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Newington in natuur ingekocht in de padded hartvorm beha en de padded balconette beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, hotpants en een string!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.