NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Morro Bay in Mermaid Blue

Wat een fantastische serie is de PrimaDonna Twist Morro Bay in Mermaid Blue (dat is trouwens een stad in Californië). We zien kant in een groot bloemen- en bladeren motief  in de kleuren heldere groen en blauw. De kleuren op het kant zijn geprint, waardoor je de mooie overgang van lichter naar donkere tinten krijgt, bovendien is het printen van kleur op kant veel milieu vriendelijker dan het compleet inkleuren van de enkele draden. 
Wij hebben diverse modellen beha’s in de collectie genomen, zowel voorgevormd als niet voorgevormd. Te gek is de half-voorgevormde diep decolette beha in een longline look; een absolute eyecatcher. Uiteraard zijn er diverse soorten slips en string om de serie af te maken.
De body is helemaal gemaakt van het prachtige kant, heeft aan de voorkant dubbel aangezette schouderbanden die de boven borst part ontsluiten, maar hij is ook strapless te dragen, wat wel eens heel praktisch kan zijn. Kom maar gewoon snel proberen, deze prachtige serie!

PrimaDonna Twist Morro Bay: party lingerie die zooo stylish is dat je ze als outerwear kan dragen.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Morro Bay in Mermaid blue ingekocht in de full cup beha, de half voorgevormde decolette beha en de padded hartvormige beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, hotpants en een string. Daarnaast hebben we ook nog een prachtige body!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.