NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Luzern in de kleur Pink Brandy

De Luzern van PrimaDonna Twist is van een mooie glanzende satijn met een glinsterende ton-sur-ton zebraprintje erin verwerkt. Dit geeft hem/haar een hele stoere, maar och ook feminien look. 
De kleur “Pink Brandy” klinkt niet allen lekker, maar is tevens heel praktisch voor onder je kleding. Hij past onder al je bruintinten, maar ook onder bv zwart en donkerblauw. Heb je van jezelf nog een beetje zomer tintje op je huid, dan kan deze kleur zelfs onder wit! 
De schouderbandjes zijn glad afgewerkt maar hebben wel een mooie glanzende streep in het brons; Leuk, als dit net onder je truitje te zien is!

PrimaDonna Twist Luzern: Bh van satijnstof en versierd met een subtiel glinsterend zebramotief

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Luzenr van PrimaDonna Twist in de kleur Pink Brandy, ingekocht in het hartvormige model beha, maar ook in het balconnet model. Bij deze serie is er keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (de rioslip, tailleslip, hotpants en luxe string) om de set compleet te maken. De slips zijn allemaal naadloos afgewerkt, zodat ze niet markeren onder je bovenkleding.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.