NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Lumino in Pale Blue

De PrimaDonna Twist Lumino met het kleine Eiffeltorentje als sieraad tussen de cups zien we alweer een aantal seizoenen. Dat betekent dat hij geliefd is bij veel vrouwen die hem dan ook graag weer in een nieuw kleurtje zien. Voor dit seizoen is dat de kleur “Pale Blue”. Lichtblauw staat zowel op een blanke als een donkere huid mooi, maar is op een lichte huid nagenoeg onzichtbaar onder wit, wat deze mooie beha dus uitermate geschikt maakt voor het zomerseizoen. Behalve bij wit past deze kleur natuurlijk ook mooi met diverse kleuren blauw tinten, maar ook met zwart, bruin- en natuurtinten.
Wij hebben gekozen voor zowel de voorgevormde hartvormige beha als ook de balconette, die trouwens ook nog de mogelijkheid heeft om op de rug gekruist te worden!
Je kunt het setje compleet maken met diverse soorten slips/strings die allemaal langs de bilranden een naadloze afwerking hebben.

PrimaDonna Twist Lumino - Pale Blue Smooth lingerie met een prachtige glanzende look. Lumino laat je stralen

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Lumino in Pale Blue ingekocht in de voorgevormde hartvormige cup beha en de balconette cup beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, hotpants en een string!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.