NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Livadi in de kleur Summer Rose

Dierenprints zijn al een hele tijd hot en dat zijn ze gelukkig nog steeds. Je kunt dierenprints in de meest aparte kleurencombinaties maken, zo ook in de nieuwe serie “Livadi” van PrimaDonna Twist in de kleur “summer rose”.
De zalmroze ondertoon staat heel vriendelijk op de huid, maar de subtiele vegen in licht turquoise en dan de lichtbruine spots van een panter laten hem echt tot leven komen. Dus wel een levendige panter maar geen hele wilde. Leuk en een tikkeltje romantisch is het zalmrose kantje langs de bovenrand van de balconnet modelletje en langs de randen van de slips. Echt iets om blij van te worden.

PrimaDonna Twist Livadi: dierenprint in girly pastels

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Livadi, ingekocht in het balconnet model, (zoals te zien op de foto’s) met daarbij de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes.  

Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.

Deze lingerie is niet alleen cute en speels, maar geeft je volle boezem ook extra veel steun. De setjes zijn versierd met een fijne animalprint in zomers roze en turquoise, hebben schattige retrokantjes aan de cups en de stof voelt als een tweede huid. Lingerie die je het liefst elke dag zou dragen.

Kom eens kijken bij ons in de winkel (wanneer dat weer mag na de lockdown) en dan zie je zelf waarom deze BH zo’n perfecte pasvorm heeft!