NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Geneve in de kleur Lipstick

Nog geen rode bh in je lingerielade? Laat deze setjes van de PrimaDonna Geneve in de kleur Lipstick, daar dan verandering in brengen. Ideaal voor een avond uit, om naar het werk te dragen of voor een speciale gelegenheid. Kies zelf je favoriete bh-snit – met of zonder mousse, maar altijd met de beste support voor vollere boezems – en combineer met vier slipjes met kant op de billen. Sexy!
Trendy all-over-kant, hippe mesh, straps versierd met sensuele kantjes, coole kantdetails op de rug: deze beugelbh heeft het allemaal. Trek een van deze setjes aan en je gaat vanzelf stralen. Elke snit creëert een compleet nieuwe look en biedt je vollere boezem de beste support. Genève is dé must have serie uit onze najaarscollectie! Ga voor een stralende winterlook met Lipstick: een dieprode tint met een hint van fuchsia. Hip en héél verleidelijk!

De sensuele kant-met-meshlook van PrimaDonna Twist Genève

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Geneve van PrimaDonna Twist in de kleur Lipstick, ingekocht in 2 verschillende modellen, het hartvormige en balconette model (zoals te zien op de foto’s hieronder) met daarbij de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (string, hotpants short en slip) .  
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.