NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist First Night in de kleur zwart

De serie is inmiddels al een tijde in de collectie en een absolute “must-have”. De Longline triangel beha lijkt op een bralette maar is door de beugel wel heel stevig en geschikt voor wat grotere borsten. De schouderbandjes delen zich op de rug in tweeën en zijn bovendien ook nog te kruisen wat de First Night van PrimaDonna Twist een hele stoere look geeft.
Het lage decolleté is heel sexy en vrouwelijk. De voorgevormde balconette beha heeft langs de buitenkant van de cups een brede strook kant wat ook nog over de cup-rand verder door loopt en dan uitmondt in een dubbel schouderbandje die net als in de longline triangel beha de mogelijkheid hebben om te kunnen worden gekruist. Bij de serie horen twee modellen broekjes, een hotpants en een tailleslip, beide afgewerkt met heel veel kant over de billen.
Ben je een liefhebber van de PrimaDonna Twist collectie, dan mag deze lingerie serie zeer niet in je lingerie lade ontbreken!

PrimaDonna Twist First Night: een absolute "Must-Have""!

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige First Night van PrimaDonna Twist in de kleur zwart, ingekocht in longline triangel beha en de voorgevormde balconette beha. Bij deze serie is er keuze uit een 2-tal verschillende broekjes (hotpants en tailleslip) om de set compleet te maken. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.