NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist First Night in de kleur Pomme D’Amour

Dit is echt een waanzinnig mooie serie! We hebben de First Night standaard in het zwart in de winkel maar voor dit seizoen is hij in de mooie kleur: “Pomme D’Amour” gemaakt. De triangel beha is niet voorgevormd met een laag decolleté en heeft de optiek van een longline beha, echter met een gewone sluiting (dus geen extra brede sluiting). Prachtig! Tevens hebben wij ook de balconnet beha in de collectie, die een super stoere look heeft. Beide beha’s hebben een dubbel smal schouderbandje die je ook nog kunt kruisen voor een extra zichtbaar accent in je bovenkleding of juist onzichtbaar onder een “racerback” topje.

Zowel de tailleslip als ook de hotpants hebben “kanten” billen wat niet alleen optisch heel erg mooi is, maar tevens praktisch omdat, door het ontbreken van genaaide randjes, dit niet markeert onder je bovenkleding.  Tensloote is er bij deze serie uiteraard ook een moois string. 
Wie houdt van kant in felle kleuren, smelt zeker voor PrimaDonna Twist First Night: stoere en trendy lingerie van tule en kant met een zalige fit voor vollere boezems. Kies uit hippe snitten als een triangelbralette of een balconnet-bh met kantdrapage en match met een van de sexy kanten slipjes. Deze zomer in felrood: onzichtbaar onder witte kledij én superverleidelijk.

Vurig rood

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist First Night in Pomme DÁmour, ingekocht in het niet voorgevormde triangel model en in het balconnette model . Bij deze beha’s is de keuze uit een 3-tal verschillende broekjes (hotpants, string, tailleslip) 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.