NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Epirus in Miami Mint

De PrimaDonna Twist Epirus in de kleur zwart heeft bij ons in de collectie een vaste plaats verovert, maar we zijn elk seizoen wel weer erg nieuwsgierig of hij ook weer in een andere kleur gemaakt gaat worden. Voor dit seizoen is dat de kleur “Miami Mint”, een hele krachtige mint tint die, zeker van een zomerbruine huid, ervan af knalt.
Vlot, vrolijk, jong, zomers, die wil je hebben!

We hebben gekozen voor het niet-voorgevormde driedelige cupje en de laag half-voorgevormde decolette beha met diverse soorten slips.
Als je de Epirus kent, wil je hem zeker in de nieuwe kleur en anders moet he hem beslist een keer passen! Zo mooi, met natuur en bruintinten maar ook onder bv wit, zwart en donkerblauw.

PrimaDona Twist Epirus: stylish lingerie die volledig smooth is onder je outfits, gemaakt van fijne kant met een seventies juwelenmotief.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Epirus in Miami Mint ingekocht in de niet-voorgevormde driedelige cup beha en de laag, half-voorgevormde balconette cup beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, hotpants en een string!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.