NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Epirus in de kleur Blogger Pink

De fancy kant van PrimaDonna Twist Epirus neemt je mee naar de Londense en Parijse catwalks van de seventies. Vrouwelijk, verleidelijk en very trendy … Deze lingerie zit bovendien superluchtig en heeft een smooth look onder al je outfits. Een must have voor de zomer, in vrolijk Bloggers Pink of prachtig wit (later dit seizoen).
Nieuwe snit: de deep plunge triangelbh van all-over kant. Met sexy eyelashkant aan de straps en op de rug!

Van deze knaller moet je gewoon vrolijk worden. Pink staat zo mooi onder zwart, marine, donkergroen maar ook heel praktisch onder lichte kleuren!

PrimaDonna Twist Epirus: fancy kant met een glad effect

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Epirus in Blogger Pink ingekocht in het hartvormige en triangel model, (zoals te zien op de foto’s) met daarbij de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.

Van deze Epirus moet je gewoon vrolijk worden! Het nieuwe triangel model is half voorgevormd, heeft een sexy laag decolleté en lijkt op een hippe bralette, maar heeft de stevigheid van een triangel. Het kant over de cup is zo plat dat het niet markeert onder je kleding!
Kom eens kijken bij ons in de winkel (wanneer dat weer mag na de lockdown) en dan zie je zelf waarom deze BH zo mooi en vernieuwend is!