NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Efforia in de kleur Flowers of Eden

Vrouwen empoweren met mooie, fashionable lingerie die vollere boezems de beste ondersteuning geeft, het is al meer dan 150 jaar de missie van PrimaDonna Twist. Voor de nieuwste zomercollectie lieten ze zic inspireren door vrouwen zelf en hun unieke schoonheid, uitstraling en kracht. Moderne godinnen in al hun gedaanten vormen de rode draad doorheen de collectie: zacht of stoer, minimalistisch, uitbundig of glamoureus.

Onze PrimaDonna Twist favoriet uit de collectie van dit jaar is zeker de Efforia in de kleur Flower of Eden, we worden er helemaal Efforia-istisch van!!
 
Dit jaar kijken we meer dan ooit uit naar de lente. En met deze coole setjes is die ein-de-lijk in het land! Denk: een originele kantlook, een animalprint en extralarge bloemen in felle kleuren. Very boho, very chic, mét de uitstekende pasvorm van deze PrimaDonna Efforia. Hippe style: de longline-bh met stevige mousse cups. Hij is overtrokken met kant die iets hoger komt voor een perfecte pasvorm.

PrimaDonna Twist Efforia: street style extravaganza

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Efforia in de kleur Flower of Eden ingekocht in drie beha modellen, inclusef longline model, met daarbij de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes.  Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.