NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist East End in de kleur Heather Blue

De East End van PrimaDonna Twist is vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd en heeft meteen liefhebbers kunnen maken. Door de gladde voorgevormde cups is de East End de ideale T-Shirt beha, maar door de grafische kant op het rugpand is hij zeker niet saai. De schouderbandjes hebben een bijzonder sportieve en luchtige look. Het lijkt alsof het twee smalle bandjes naast elkaar zijn, het is echter twee smalle stukjes stof die verbonden zijn met een transparant garen on de nodige stevigheid te waarborgen.
De rio- en tailleslip hebben het kant langs de zijkant van het broekje, de billen zijn van een gladde zachte microvezel. De hotpants id een echte WOW slip, met all-over kant over de bilpartij.
De lichtblauwe kleur van deze serie staat heerlijk fris op de huid maar is tevens makkelijk te dragen onder lichtgekleurde garderobe.  

East End: volop zomerse feelgood vibes

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist East End in de kleur Heather Blue, ingekocht in het voorgevormde hartvormige model, en in het balconette model. Bij deze beha’s is de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (short, string, rioslip en hotpants) 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.