NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Chryso in Sapphire Blue

De PrimaDonna Twist Chryso is nou echt een basis beha, dus glad en uni kleur, met dan wel een extraatje voor de “looks”. Het setje is mooi donderblauw van een gladde stof en door de stof heen is een smal bronskleurige draad geweven in een ruitjespatroon en ook over de schouderbandjes is de brons garen gebruikt.
Wij hebben gekozen voor het hartvormige en het balconette model, waarbij de balconette nog een extra functie heeft, namelijk dat je de schouderbandjes zowel recht als overkruis kan dragen.
Ook zijn er diverse soorten slips die je kunt kiezen, maar allemaal hebben ze van die mooie platte afwerkingen langs de bilranden, waardoor de slips onzichtbaar is in je bovenkleding.
De trendkleur ‘Sapphire’ is een kleur die iedereen staat. In deze serie voel je je net een juweeltje.

PrimaDonna Twist Chryso is glamoureuze lingerie voor de feesten of voor elke dag.

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Twist Chryso in Sapphire Blue  ingekocht in het hartvormige en het balconette model beha. Bij de serie hebben we wel 4 verschillende broekjes ingekocht, de rio- en taille slip, hotpants en de string! Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.