NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist Abbey Road in de kleur Golden Fever

Bij de Abbey Road van PrimaDonna Twist is een combinatie gemaakt van zwart kant met bloemen die een beetje fluweelachtig aan doen en een glanzende satijnen stof in grond-brons.  In de serie is een niet-voorgevormde longline beha met diep decolleté. De voorkant is helemaal van kant en gevoerd met een transparante stof waardoor het lijkt of je een tattoo op je huid hebt. Bij het hartvormige voorgevormde modelletje ligt er een kanten driehoek los over de gladde stof. Leuk is het effect ook met het daardoor dubbele schouderbandje. 

Bij de Abbey Road is ook een prachtige body.
Deze body hoort eigenlijk meer in de categorie bovenmode dan bij de ondermode. Het lijfje en de mouwen zijn van een zachte stretch fluweel, de halslijn, schouders en het broekje van kant. De body heeft een binnen bustier voor ondersteuning waardoor je hem eventueel ook zonder beha kunt dragen. Deze body kan je superleuk combineren met een chique zwarte broek met hoge taille en wijde pijpen of heel stoer met een spijkerbroek.

Abbey Road: retro met satijnglans en kantbloemen

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Abbey Road van PrimaDonna Twist in de kleur Golden Fever, ingekocht in de niet voorgevormde longline beha en het hartvormige voorgevormde model beha. Daarnaast is er de prachtige body. Bij deze serie is er keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (rioslip, tailleslip, hotpants en string) om de set compleet te maken. De hotpants is compleet van het zwarte kant gemaakt en een echte eyecatcher! 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.