NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Tanger in de kleur Pink Sunset

Om te genieten van een ontspannende vakantie hoef je niet per se op een vliegtuig te stappen. Het kan gewoon in je eigen achtertuin. Een rustig plekje in de zon, een vrolijke bikini of een badpak met een leuke print, verfrissend drankje erbij … en laat die summer vibes maar komen.

De nieuwe zomercollectie van PrimaDonna Swim ademt de sfeer van de Caraïben en brengt zo een vleugje jungle fever tot bij je thuis. De prachtige swimwearsetjes en accessoires ogen levendig en zijn intens kleurrijk, met een knipoog naar schilders als Frida Kahlo en Paul Gauguin. Frivole fronsjes, coole prints, warme aardetinten, felle neonkleuren, … More is more deze zomer. 

De eerste nieuwe bikini die we binnen hebben, die er vorig jaar al had moeten zijn, is de Tanger, Elegante look voor durvers! De soepele cups zitten supercomfortabel, geven je borsten stevige steun en creëren een sensueel decolleté. Een elegant lijnenspel én een sparkle die je letterlijk en figuurlijk doet stralen op het strand: Tanger heeft het allemaal. Oranje is bovendien dé must have kleur van het seizoen en is superflatterend voor je zomerhuid. Kleurrijk, speels en stijlvol! Pink Sunset flatteert elke zomerhuid met warme fuchsia- en mangotinten.

PrimaDonna Swim: Caraïbische vibes in je achtertuin

Voor dit voorjaar hebben wij oa deze prachtige PrimaDonna Swim Tanger, in de kleur Pink Sunset ingekocht, met een top die zowel met rechte bandjes als als halter gedragen kan worden. Bij deze serie zijn twee verschillende broekjes beschikbaar (zoals te zien op de foto’s).Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.

Leuk bij deze prachtige PrimaDonna Swim Tanger (zoals te zien op de foto’s) is het tuniek van de serie Holiday in pink, maar ook met een tuniek van de serie Sirocco, in de bonte Pink Paradise kleur (nu met 30% korting). Tevens met de oranje jurkjes van Cyell maak je een leuke combinatie! Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.