NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Solta in zwart

Je kan heel veel over de PrimaDonna Swim Solta in zwart schrijven, maar dat zou echt te veel text worden.
Deze serie is een absolute eyecatcher, ook al is hij “maar” zwart. De stof is ultrazacht en voorzien van een heel fijn gouden draadje. Elke bikini is voorzien van een fijne gouden ring, variërend van grootte. De padded balconette bikini top heeft tevens een lange band die je om je middel kunt knopen., heel hip, maar je kunt hem ook gebruiken als diadeem :).

De snit van het voorgevormde badpak, die trouwens een beugel heeft, is asymmetrisch en die kun je met en zonder extra schouderbandje dragen ( die 2e kun je er dus afhalen) maar ook als halter.
Bij de bikini zijn er 4 verschillende soorten slips in diverse hoogtes.
Uiteraard kun je deze bikini compleet maken met diverse soorten accessoires, maar er is ook een lange jurk in het zwart met ook een fijn gouden en zilveren draadje.

Kortom deze serie moet je bij ons in het echt komen bekijken!

PrimaDonna Swim Solta: bijna te chic voor het strand. Tijdloos zwart met een gouden glans die het zonlicht vangt. Chic en gesofisticeerd!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Solta in zwart ingekocht in de volle cup bikinitop, de voorgevormde balconette bikini ende halve padded plunge bikini top. Daarnaast hebben we ook het prachtige speciale badpak. Bij de bikini tops hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rio bikinislip, de taille bikinislip, lage slip met touwtjes en de special brief. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.