NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Sidari in White Yacht

Een witte bikini van een matte, lijkt wel geweven stof. In de stof geweven is dan een fijn gouden paisley motief. De bikinitop en ook de slips van de PrimaDonna Swim Sidari in White Yacht hebben sierraden in de vorm van gouden en witte kraaltjes.
Heel mooi bij de top zijn de schouderbanden van dezelfde stof, waarbij de aanzet aan de cup dan twee smalle bandjes worden. Dat geeft een heel mooi luchtig effect.
Uiteraard kun je ook deze bikinitop met rechte bandjes, maar ook als halter dragen. Deze bikini is mooi te combineren met tal van accessoires. 
Heel chique erbij is de olijfgroene plissérok van het merk Marie Jo Swim en dan nog een paar gouden sandaaltjes erbij en een hoed met goud erin!

Heel luchtige Ibiza-style swimwear met een uitstekende fit voor je grotere cupmaat vind je in de PrimaDonna Swim Sidari serie!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna  Swim Sidari in White Yacht ingekocht in de voorgevormde balcony cup bikinitop. Bij de serie hebben we 3 verschillende bikini broekjes ingekocht, de bikini rioslip, een tailleslip met touwtjes en een lage bikini slip met touwtjes. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.